< Tilbage

Ugebrev - Uge 25 - Musiklinjen23-06-2022 - 10:00

Så er der ferie.....

Kære læsere. Så er der ferie. Det er gået stærkt og slet ikke til at forstå.....

 

Mandag var Nanna i praktik på Vilsted Søgård, hvor hun havde en formiddag sammen med deres STU-elever. Der blev ordnet heste og en masse andre spændende ting. De resterende elever var igang med oprydning af musiklokalet og det gik godt med højt humør og glad sang. Efter frokost var vi sammen med Kunst og Samfundslinjen, hvor vi fik gået en dejlig tur til havnen, imens der var andre der havde samlet hyldeblomster og lavede hyldeblomstsaft.

 

Tirsdag havde vi sidste dag på musiklinjen. Her fik vi sunget vores musiklinjesang for sidste gang. Vi fik danset 2 danse for sidste gang, øvet os til dimissionen og vi fik alle hjulpet til med den sidste oprydning af musiklokalet. Efter frokost var vi ude og gå, og sluttede så af med at Ylle gav is.... Mums det var dejligt.... Imens vi spiste isen, kom køkkenlinjen rundt med hjemmelavede flødeboller.... nammenam.

 

Onsdag var der botræning og cafeer.

 

Torsdag var så dagen med afslutning på de faglige hold. Fodboldkamp og vandkamp..... og efterfølgende fest, med spisning og dans i pyramiden. Til morgensangen præsenterede vi vores studietursoplæg for resten af skolen. Det gik super godt.

 

Efter sommerferien har vi desværre ikke Ylle på skolen mere. Ylle har fået mulighed for at arbejde med nogle af de andre områder, som hun virkelig er interesseret i udover os på Limfjordsskolen. Så..... i første omgang har Ylle fået orlov i et år. Men vi slipper ikke helt af med hende..... Heldigvis. Ylle kommer nemlig til fortsat at have koret sammen med Kent i det kommende skoleår. Så det vil vi glæde os over..... Men held og Lykke med det nye arbejde Ylle. Vi kommer til at savne dig mega meget. 

 

Rigtig god sommer til jer alle. 

Vi ses i august.....

 

Mange hilsner

Os alle på musiklinjen, Ylle og Kent

< Tilbage