< Tilbage

Ugebrev - Uge 25 - Friluftslinjen20-06-2022 - 14:31

Sidste uge inden ferien......

Så er vi gået ind i skoleårets sidste uge. Vi glæder os til at få sommerferie, men det er også lidt trist at det snart er slut. De fleste af os kommer heldigvis igen efter ferien.

 

Mandag havde eleverne selv fået lov at ønske hvad vi skulle lave. Det blev til at vi har lavet buer og pile og skydeskiver til at skyde efter. Vi gik først ud og fældede nogle små ahorn-træer, de skulle bruges til buer. I værkstedet fik vi grenene savet til i den rigtige længde og monteret strenge på buerne. Pilene lavede vi af blomstepinde, som skulle spidses, pudses og males, så de er lette at finde igen. Skydeskiverne malede vi på bunden af to papkasser. 

 

Efter frokost gik vi ud for at prøve buerne, alle forsøgte, selvom det var lidt svært. Vi fandt ud af at nogle af buerne var bedre end andre og at pilene skulle fixes lidt. Det var rigtig sjovt og flere blev ret gode til at skyde med pilene.

 

Tirsdag var sidste dag på Friluftslinjen inden sommerferien og derfor holdt vi en lille afslutningsfest. Dagen startede med at vi viste resten af skolen hvad vi havde lavet på vores studietur. Det gjorde vi ved at vise nogle film til morgensang.

 

Efter formiddagspausen var det tid til at tænde bål og lave jordbærmarmelade. Eleverne ved heldigvis hvad vi skal bruge og hvor det skal hentes, så vi var hurtigt klar ved bålpladsen. Karen havde købt friske jordbær - mums. Tobias fjernede toppene og Jens og Mia skar dem i stykker og kom dem i gryden. Magnus og Jens havde hurtigt tændt op i bålet, mens Joachim, Victor og Andreas huggede brænde. Jordbærstykkerne kom i en gryde og blev kogt over bålet, da bærene var kogt smagte vi dem til med sukker - endnu mere mums....

 

Efter frokost mødes vi igen ved bålpladsen og fik gang i bålet igen, det klarede Tobias og Mia helt uden at bruge tændstikker. Vi fik lavet pandekagedej og kom i gang med at stege dem. De blev rigtig gode og der kom et godt lag jorbærmarmelade på - lækkert. Jimmi kiggede forbi og fik også en lille smagprøve. Ylle kiggede forbi med is til os fordi hun har fået et nyt arbejde og skal have orlov fra Limfjordsskolen i et år. Julie og Josefine fra Køkkenlinjen kom også forbi, de havde nemlig savet flødeboller, som vi måtte smage. Det endte med at blive en rigtig lækker guffe-dag.

 

Onsdag var der botræning og cafeer.

 

Torsdag stardede dagen med almindelig undervisning og til morgensang viste Musiklinjen hvad de havde lavet på deres studietur. Efter frokost var der lidt ekstra pause og tid til at gøre sig klar til fodboldkamp og vandkamp senere på dagen. Dagen slutte af med fest og diskodans.

 

Fredag startede vi med fælles morgenmad i grupperne og senere var der dimissionsfest i hallen. Til sidst var det tid til at sige farvel, god sommer og på gensyn.

 

Tak for i år og god sommer.

< Tilbage