Ugebrev - uge 24 - Musiklinjen17-06-2022 - 10:25

Uhh - det lakker mod enden af dette skoleår...

Kære alle

Så fik vi afviklet forældremøde, og vi er glade for at så mange mødte op. Håber I kunne fornemme hvilken en super studietur, vi har haft!

Der er nu ikke længe til, at vi skal sige "god sommerferie" til alle, og i denne sidste periode af musiklinjen-undervisningen vil vi bruge tiden på at samle op og rigtig hygge os efter et dejligt 3/4 år sammen.

Mandag havde vi besøg af Kunst og Samfundslinjen hele dagen og de var liiidt udfordret af at skulle synge musiklinjesangen og danse til to sange, men de klarede det, for den gode stemning smittede af på dem;-D Herefter så vi videoen, der er blevet lavet fra Sølund Festival. Den var bare mega god og kommer snart på YouTube, så I alle kan se den. Vi samlede op på vores fællesoplevelse - både vores optræden med koret og dagen på festival, hygge med kammeraterne, opleve andre koncerter osv. Alle var enige om, at det havde været en rigtig god dag, og er klar til at tage afsted næste år.

Over middag var nogle i gymnastiksalen og spille håndbold, og nogle gik en tur.

Tirsdag var musiklinjen på besøg hos Ylle i Aalborg. Det var godt nok hyggeligt! Vi ankom kl.10 og Ylle og hendes hund Ella kom ud og sagde "veeelkooommen" og "vov, vov". Så gik vi i haven, hvor vi var hele tiden, fordi vejret var skønt, og spillede stigegolf, dart og fodbold. Én tog sig også en lille lur på terrassen;-D Til frokost stegte vi pølser og brød på grillen, og fordi det jo er vores afslutningstur med musiklinjen, gav Kent og Ylle sodavand til. Mmmm...Det var en rigtig god dag for alle.

Onsdag var der botræning for alle og cafeer over middag.

Torsdag havde elevrådet planlagt en aktivitetsdag for hele skolen.

Fredag var der svømning og ugebrev. Koret mødtes også lige og snakkede om Sølund og øvede de sange vi skal synge til Dimissionen i næste uge. OG så skulle vi også sige "farvel" til Jakob, som stopper nu. Rigtig god vind fremover Jakob.

God weekend!

Fra musiklinjen