< Tilbage

Ugebrev - Uge 23 - Friluftslinjen08-06-2022 - 10:44

c

Tirsdag var vi tilbage efter en skøn pinseferie. Det regnede fra morgenstunden, men regnen stoppede heldigvis da vi satte os ind i bussen og bilen for at køre til Aggersborg. 

 

Da vi kom frem fik vi lidt frugt og bagefter gik vi ind for at se udnstillingen, der viser hvordan den store ringborg blev bygget for over 1000 år siden. Vi så det værktøj de havde brugt og det var ret spændende. Vi gik hen til volden, som viser hvor ringborgen har været og den har væet kæmpe stor. Vi gik turen rundt ovenpå volden og den er 770 meter lang. 

 

Aggersborg ligger på toppen af en bakke med rigtig god udsigt. Vi kunne se hvor smal fjorden er på det punkt og snakkede om at det er derfor borgen ligger netop der, hvor det er muligt at krydse fjorden. Vi kunne også se hjem til Løgtør.

 

Efter frokost øvede koret, så de er helt klar til at optræde på Sølund Festival torsdag. Magnus og Joachim cyklede en tur med Annemette og Anne. Vi kørte ned til fjorden og kiggede over på Aggersborg, det var svært at se borgen, men vi kunne se kirken, der ligger ovenfor borgen. Det var lidt sjovt at vi to gange på en dag kunne kigge over på den anden side af fjorden og kende det vi så. Inden vi nåede tilbage til skolen begyndte det at regne, så vi blev lidt våde, men det var nu også ret sjovt at cykle i regnvejr.

 

Onsdag var der botræning om formiddagen og cafeer om eftermiddagen.

 

Torsdag var vi afsted til Sølund Festval. Magnus var på bondegårdsbesøg hos Anne Louise, sammen med Annemette. Vi fræsede hen over markerne og igennem skoven i firehjultrækker - det var mega hyggeligt :-)

 

Fredag havde lærerne planlægningsmøde. Eleverne sov længe og hyggede i grupperne - det var vist tiltrængt efter gårsdagens festival, hvor alle var sent hjemme.


God weekend.

< Tilbage