Ugebrev - Uge 36 - Hold D05-09-2022 - 07:55

Fjordens Dag og Forældredag

Kære Læsere..

I denne uge har vi haft et arrangement...eller nærmere to..som er gamle traditioner her på Limfjordsskolen. Det kan I læse mere om her i ugebrevet.

Mandag var Lisbeth til møde hele dagen, så vi havde fået lov til at låne skolens fantastiske pedel med i skole. Han skal hellere kaldes Alt -mulig-mand, for Jimmi kan klare det hele!

Efter morgenrunden (som helt usædvanligt gik igennem en stor græs eng OG hvor Philip efterfølgende fandt et skilt smit i græsset :) ) og gennemgang af dagens program gik vi i gang efter pausen med at snakke om tirsdagens arrangement - Fjordens Dag. Det er en årelang tradition, at Limfjordsskolen i september tager ned til Limfjordsmuseet og har en hel skoledag der.

Derfor blev mandagen brugt på at snakke om nogle af de ting man finder i fjorden; Tang, Krabber, Skrubber...og meget mere. Vi så nogle små (lidt skøre) film, hvor de forskellige dyr/planter blev præsenteret og vi lærte lidt om deres liv i vandet. Alle dyr og planter skal vi møde i morgen på museet.

Inden frokost tid var Fredrik og Philip en tur på multibanen med Jimmi, og Malthe og Susanne var ude og være aktive ved trampolinen. Vi andre lærte lidt mere om Sælen - som jo også lever i Limfjorden - fra Lille Nørd.

Efter frokostpausen var drengene igen aktive - de cyklede en mega lang tur med Jimmi, og Rasmus var med på sofacyklen. Pigerne var i det kreative hjørne og fik lavet akvarelbilleder af nogle af Fjordens dyr vi havde talt om.

Tirsdag havde vi den årlige Fjordens dag. Hele Limfjordsskolen var afsted, og der blev hygget og oplevet en hel masse. Bl.a. en sejlstur med Grevinde Danner, som gik kaput ude på fjorden. Vi blev derfor trukket i land af en lodsbåd. Se en masse billeder fra Fjordens dag på forsiden af hjemmesiden.

Onsdag var der botræning.

Torsdag til morgensang bød vi velkommen til Maren vores nye volontør fra Tyskland. Hun bliver tilknyttet gruppe 3 og skolehold B. Derudover havde vi en brandøvelse, hvor Jimmi vores pedel startede alarmen. Herefter vi gik ud på P-pladsen og blev talt. På et tidspunkt i den nærmeste fremtid kommer der en uanmeldt brandøvelse, så må vi se om vi kan huske, hvad vi skal gøre til den tid. Om formiddagen havde vi planer om at lave pandekager over bål, men det regnede ret meget. Vi blev derfor i klassen og fik snakket om forældredagen og forberedt den. Inden frokost fik vi lavet pandekager i gruppe 1 - mums.

Over middag stod den på fællessang. Her fik vi bl.a. øvet en rap til forældremødet.

Fredag var der mange elever, som var taget hjem eller på ferie. Som altid stod skoledagen på svømning og motion efterfulgt af ugebrevstimen.

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra Skolehold D