Ugebrev - uge 38 - Hold A23-09-2022 - 11:01

Afrunding på temaet om "Ungdomsliv" - tur til Aalborg

Kære læsere.

Mandag - selvfølgelig i sol..  Efter morgensang gik vi i gang med at læse videre. Efter formiddagspausen skulle vi forberede os på turen til Aalborg tirsdag. Vi kiggede progammet igennem og læste om Gaffiti og Street Art. Vi kiggede på Streetart i Aalborg. Mange af de flotte malerier er lavet af kunstere fra hele verden. Det bliver ret fedt.

Eleverne på Hold A1 lavede alle hver især et aftaleark, som er en opgave i "Styr dit eget skib". Det var et rart overblik at få. Nogle aftaler tænker man slet ikke over, man har. Det bliver også sjovt at se om et stykke tid, om der er dukket nye aftaler op, og om andre er slettet.

På Hold A2 arbejdede eleverne videre med at fremstille deres HUSKETAVLE, som er en reminder om, hvad der er godt for den enkelte at huske på både i undervisningen og i fritiden.

Efter frokostpausen, som stoppede meget pludseligt ved, at brandalarmen lød. Og så har vi jo lært, at det er med hurtigt at komme ud på parkeringspladsen og blive talt. Det er godt nok en MEGET høj brandalarm, vi har... Men altså, efter frokost var det igen blevet tid til at øve cykling og co card. Der er ikke lang tid igen, før den store cyklistprøve.

Vi sluttede af i hos A2, hvor vi alle så Ultranyt og fik de sidste beskeder angående vores Aalborg-tur.

Tirsdag gik turen til Aalborg, hvor vi parkerede busserne på havnen.
Her startede gåturen på jagt efter Street Art. Eleverne skulle holde øjnene åbne og snart faldt blikket på de første murmalerier, som var Graffiti. Graffiti er som regel kunstnernes navne udført meget personligt og kunstnerisk. Street Art kom til senere og er kunstnere, der dekorerer hele husgavle/bygninger, hvor de ofte har en fortælling eller et budskab man kan snakke om.
Vi fandt omkring 10 Streetart billeder på vores gåtur igennem byen.

Ruten sluttede ved KAfeFair på Strandvejen, hvor vi skulle holde pause og spise frokost. Det var en rigtig hyggelig tur, vi havde sammen med alle eleverne fra Hold A.

Onsdag var der botræning for nogle elever, mens andre var til ridning.

Torsdag stod på faglig dag. På hold A1 arbejdede vi med vand - vi lærte bla. om hvor meget vand vores kroppe består af og hvor meget vi hver især skal drikke hver dag.

For en stor del af eleverne var der fest på skolen torsdag aften, det var der mange der glædte sig meget til:-)

Fredag  Nogle elever havde efter aftale sovet længe, pga. festen igår. Så de var super friske til morgensamling, Ultranyt og læsning af ugebrev. Andre deltog i svømning og motion på skolen.

Rigtig god weekend :-)

Kh. Hold A