Ugebrev - uge 37 - Hold A 15-09-2022 - 13:24

"God stil online" - Styr dit eget skib - kreative aktiviteter

Kære forældre og andre læsere:-)

Mandag morgen efter morgensang var det tid for læsning. Det er en dejlig rolig start på dagen, som de fleste nyder godt af. Efter formiddagspausen arbejdede vi videre med "Go´ mobilstil". På hold A1 laver vi vores egne bud til, hvad der er god mobilstil. Der bliver taget billeder til, og nogle gange kune vi næsten ikke stoppe med at grine.. På Hold A2 snakkede vi om Limfjordsskolens 7 BUD på "Go`mobilstil". Vi lavede rollespil og eleverne var super friske. Vi snakkede bl.a. også om, at det er frivilligt om man vil have billeder lagt på skolens fb og hjemmeside. Et par elever ønskede kun dette i begrænset omfang, så hvis I ikke kan finde så mange billeder af jeres barn/ung kan det være fordi, de har frabedt sig dette. Det respekterer vi selvfølgelig.

Efter frokost øvede vi os igen på cykel/gå rute og trafiksikkerhed. Over vores hoveder var der også nogle, der øvede sig. Der blev leget "Top Gun" i F16 fly i stor stil. Det var ret sjovt at se, men sikken en larm.

Hold A2 skulle vejen forbi biblioteket og låne lidt flere bøger til "morgenlæsning". Silja og Josefine fik også oprettet sig på biblioteket, så de har adgang til at låne bøger og benytte e-Reolen, som er biblioteket App, hvor der er mange lydbøger til låns.

Tirsdag efter morgensamling gik hold A1 en tur hen til "den store sten", hvor vi kunne nyde udsigten af fjorden med mange hvide skumtoppe på og se alle de flotte træskibe, der havde lagt fra kaj og nu var på vej til Thisted.
Efter en kort pause arbejdede vi videre med "Go´ mobilstil" og vi lavede klassens retningslinjer for det. Disse blev printet og hænger nu i klassen, så det kan hjælpe os til at følge retningslinjerne.
Efter en skøn frokost var der læsning for nogle elever, mens andre lavede matematikopgaver eller lagde budget.

Hold A2 startede dagen med læsning og enkelte elever gik en kort morgentur. Efter 10-pausen arbejdede hele holdet med Styr dit eget skib" - Vi læste og snakkede om elevernes handicap og om hvor meget de vidste om deres eget handicap. Eleverne var meget åbne i snakken og fortalte gerne det de vidste, til de øvrige elever i klassen. Det var helt frivilligt, men faldt vist alle meget naturligt. Vi snakkede også om, hvad der kunne støtte den enkelte elev i undervisningen. SUPER seje elever, som vi oplever bliver mere og mere trygge her på Limfjordsskolen.

Over middag skulle vi udfolde og med lidt kerative aktiviteter. Vi havde samlet nogle æbler og blade, som vi skulle prøve at lave tryk med. Det blev en hyggelig times tid, hvor eleverne fik afprøvet forskellige teknikker.

Onsdag er botræningsdag for langt de fleste, mens et par stykker går til ridning om onsdagen

Torsdag Hold A2 startede i klassen med at læse og nogle valgte at gå en lille morgentur. Efter 10-pausen gik vi i gang med at arbejde med materialet Volumen 1 - målebegreber og måleenheder - god viden, som vi senere skal benytte, når vi skal i gang med madlavningsprojekter. Vi så Ultra Nyt og sluttede af med ugebrevet.
På hold A1 startede dagen med snak om næste uges program, derefter en dejlig gåtur i det friske efterårsvejr. Tilbage i klassen lavede vi matematikopgaver og sluttede dagen med et spil UNO, inden frokost og tidlig weekend.

I denne uge har Tina Bak haft en samtale med alle elever, hvor hun enkeltvis har spurgt ind til deres interesse for deres faglige interesseområder, således vi kan få fordelt eleverne på de rigtige linjer efter efterårsferien  . . .meget gerne efter elevernes ønsker.

Fredag har eleverne fri, da hele personalegruppen er på kursus den dag.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend :-)

Mange hilsener fra elever og lærere Hold A