Ugebrev - uge 36 - Hold C09-09-2022 - 10:30

En dejlig uge og Fjordens dag

Så er endnu en dejlig uge gået .....

Det har igen været en uge med dejlige oplevelser og masser af godt humør fra alle i klassen,.

Mandag arbejdede vi med fjordens dag. Vi havde computere til alle og arbejdede medde forskellige dyr som lever i limfjorden. Det var en sjov opgave og vi var alle meget optagede af det. Efter frokost var der fortællerstol, oplæsning og afspænding.

Tirsdag var det så "Fjordens dag". Vi gik fra skjolen ned til Limfjordsmuseet. Her startede vi med at skulle ud og sejle på kanalen med "Grevinde Danner", hvor vi fik fortalt en masse historier fra dengang kanalen blev bygget. Bagefter skulle vi sammen med Tine, som arbejder på Limfjordsmuseet, lave muslingesuppe, med friske muslinger.... Det smagte super godt. Efter frokosten var vi inde på museet hvor vi var ved sansebassinnet, hvor vi mærkede på krabber, søstjerner, søpindsvin og fisk. Det var en super sjov dag. I kan se alle de flotte billeder fra "Fjordens Dag" på www.limfjordsskolen.dk

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag forberedte vi forældredagen, og gennemgik programmet. Nanna og Sif var til ridefys, og resten af os gjorde klassen klar og lavede vores planche med "Hænder" færdigt, så den kunne ses til forældredagen. Efter frokost var der fællessang i musiklokalet.

Fredag var der svømning, motion og ugebrev, og ikke mindst weekend en weekend som er lige om hjørnet.

Vi ses på mandag til endnu en fantastisk uge i "unge c". Rigtig god weekend

Hilseen fra

Eleverne i Unge C, Britt og Kent