Ugebrev - Hold B - Uge 3502-09-2022 - 10:30

Vi snitter og gør klar til shelter

Mandag var alle klar efter weekenden. Vi gik morgenturen og fik skemaet for dagen gennemgået. Vi gik i gang med at sætte af til shelteret ude i vores lille skov bag ved gymnastiksalen. Her satte vi kryds på tre træer, som vi er nødt til at fælde, for at få plads til shelteret. Der var også nødvendigt at fjerne noget af buskadset - hybenbuske og meget mere. Et par stærke gutter gik i gang med spade og greb, men sådan nogle rødder er ret hårde, og greben kunne ikke klare at vippe de stærke rødder op! Skaftet knækkede så "let som en tændstik" - eller var eleven bare for stærk? Et par elever arbejdede videre med dette efter frokost, mens de andre arbejdede videre på deres snitte projekt. Alle kom langt, og det begynder at bliver til noget brugtbart, men vi må være tålmodige og lade træet tørre langsomt, så det ikke revner. Mange kom i gang med at pudse med sandpapir. Det er dejligt, at vi stadig kan sidde udenfor og arbejde i solen.

Tirsdag startede som sædvanlig med morgengåtur. Denne blev afviklet i det fineste solskin og helt stille vejr. Efter pausen var vi ude og cykle. Der blev øvet forskellige ting på p-pladsen, stoptegn, højre-venstre sving med tegngivning. Enkelte blev instrueret i selve det at sætte en cykel i gang på fornuftig vis. Efterfølgende drog et hold på lang tur og enkelte cyklede en kort. Over middag samlede vi skrald rundt om i kvarteret. Dette skal bruges i forbindelse med affaldssortering senere og det bliver der gået op i.

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag gik vi ud på shelterpladsen for at snitte videre på vores gafler, knive og pandekagevendere. De er blevet rigtig fine og mange elever er nået til at slibe med sandpapir, så det de har snittet bliver glat og blødt at røre ved. Det kræver tålmodighed og vedholdenhed at snitte og ende med et produkt, der kan bruges til at spise med eller lave mad med. Alle elever er gode til at blive ved til de har et godt resultet. Det er også rigtig hyggeligt at sidde og snitte sammen.

Efter frokost var der fællessang i pyramiden.

Fredag var der motion ude og svømning i svømmehallen. Efter formiddagspausen var der morgensang og ugebrevstime.

God Weekend.