Ugebrev - uge 35 - Hold A 02-09-2022 - 10:45

Stadig sommer i Løgstør... der er herligt til gode cykel- og gåture :-)

Kære alle.

Endnu en dejlig uge startede med mandag morgen i fuld sol. Dog er temperaturen dalet i forhold til sidste uge.

Efter morgensang gik alle mand straks i gang med at læse. Der bliver lyttet på e-bog, læst højt, læst indeni og grinet i stor stil. Det er en fornøjelse!

I midtermodulet stod der igen "Styr mit eget skib" på programmet. På A2 er de næsten færdige med at lave livstræ. De er blevet meget seje. På hold A1 er vi startet på at snakke "Go´mobilstil" og sociale medier. Det er fatiske ikke så let at navigere i, hvad der er god stil, og hvad der ikke er lovligt.. Vi har fundet en hjemmeside, der beskriver juraen, altså lovene, bagved. Det blver vi nødt til at kigge nærmere på, så vi kan blive meget klogere.

Efter frokost øvede vi igen på cyklerne i det dejlige vejr. Til sidst mødtes vi igen til Ultranyt.

Tirsdag var morgensang ekstra hyggelig med fødselsdagsfejring af en ven på skolen, samt et festligt farvel til Anna. Hun fik en fin blomst af Jens, som kan pynte i hendes nye hjem. Derefter fortsatte læsningen fra i går.

Efter formiddagspausen var der Go' Mobilstil på programmet, på hold A1 talte vi om emojies og betydningen af disse. På A2

Dagen sluttede med en lille petanque-match på boldbanen i det fantastiske solskinsvejr. En aktivitet Anna valgte som en hyggelig afslutning{#emotions_dlg.laughing}

Onsdag er botræningsdag og over middag deltager eleverne i cafeer på skolen.

Torsdag var hele Gr.4 + Andreas draget afsted til arrangementet -"KulturDerDur", hvor de skulle mødes med andre bosteder.

I skolen var Julie derfor sammen med Hold C denne dag.

Hold A2 manglede kun en enkel elev og holdet startede med at læse og lave opgaver. Herefter gik vi en kort morgentur. Torsdag kalder vi "Faglig Dag", hvor eleverne arbejder individuelt med dansk-og matematikfaglige opgaver. Over middag har hele skolen "Fællessang" og denne gang var det Tina Bak, der akkompagnerede til sangen. Der blevet også afprøvet forskellige "bevægelsessange" undervejs, så kroppen blev rørt:-)

Fredag var der som sædvanlig Svømning, Motion og ridefys på programmet fra morgenstunden. Efter morgensamling i pyramiden gik eleverne i deres klasser. Her blev ugebrevet læst sammen med eleverne og fotos kigget igennem (vi beklager, at vi ikke har fået tage så mange fotos i denne uge!!) Bagefter så vi ULTRA NYT og flere emner fra nyhederne blev drøftet igennem.

I næste uge kan vi alle glæde os til en af Limfjordsskolens tilbagevendende traditioner: FJORDENS DAG , hvor vi alle skal have undervisning ved Limfjordsmuseet sammen med museets Naturvejleder Tine. Vi skal også ud at sejle på Frederik d.7.s kanal med turbåden: Grevinde Danner. Det glæder vi os rigitg meget til . . .og håber det gode vejr holder!!

Ellers glæder vi os selvfølgelig til at se rigtig mange af jer til forældremødet på torsdag d.8.sept

I ønske en rigtig god weekend - mange hilsener fra

Hold A1 + A2