Ugebrev - Uge 34 - Hold B26-08-2022 - 10:30

Så tager vi cyklerne frem....

Mandag fortsatte vi med at snitte og lave bål. De fleste elever er i gang med at snitte en gaffel, en pandekagervender eller en kniv. Der blev også flækket en masse brænde og lavet et fint bål. Vi øvede os i af vifte med et plastiklåg, så der kunne komme mere ild efter vi havde lagt brænde på. Det var der flere, der blev rigtig gode til.

Efter frokost gik vi en tur til den store sten og videre ned til kanalen. Vi fandt en lille smut vej og gik op ad den stejle cykelsti til Christiansminde. Det var en rigtig god tur.

Tirsdag var gruppe 2 på Introtur, derfor var vi et lille hold.

Vi gik morgenrunden og hold formiddagspause i klassen. Om formiddagen var vi ude at cykle. Eleverne blev inddelt i to hold. Magnus, Jonathan, Joachim, Jens, Daniel, Louise og Anne cyklede en lang tur ned til kanalen, langs havnen, gennem den store rundkørsel, gennem lyskrydset og op ad den stejle bakke. Det var en rigtig god tur og vi fik øvet os i at række hånden op ved stop og ud til siden når vi skulle dreje. Vi snakkede også om hvordan man skal opføre sig i trafikken, hvor på vejen vi skal køre og at vi skal kigge os for. Mia, Ditte og Sine cyklede og gik morgenrundet to gange, de fik øvet i at bremse, styre og færdes i trafikken.

Efter frokost så vi Bølle Bob og Smukke Sally, eleverne havde selv valgt filmen. Vi sang og dansede med på alle de gode sange og da filmen var slut snakkede vi om hvad den handlede om.

Onsdag var der botræing og cafeer. Magnus og Joachim var med gruppe 1 på introtur.

Torsdag var det gruppe 3´s tur til at tage på Introtur. Det betød at halvdelen af holdet var tilbage på hold B. Vi gik morgentur som vi plejer. Vi havde i dag en vikar med med. Efter formiddagspausen gik vi ud til vores kommende shelter-plads. Her hamrede vi afsætningspæle i jorden, der hvor vi skal lave en nye flisebelagt sti ned til shelteret. Her var der brugt for en masse kræfter til at slå pælene i jorden. MEN det er jo intet problem på hold B. Vi har "mullerne". Der blev også målt op, hvor bred stien skal være, og hvor lang den skal være. Nu kan vi så beregne, hvor mange fliser vi skal have skaffet. Da der var styr på det, gik vi indenfor og så Ultra Nyt og en lille bid af DR Bonderøven. Over middag så vi en film i pyramiden sammen med de andre elever. Det var hyggeligt. En enkelt elev gik på arbejde i sin nye praktik på Løgstør Camping.

Fredag var der svømning og bevægelse frem til formiddagspausen og morgensang. Vi gik over i klassen og havde ugebrevstime.

God Weekend.