Ugebrev - uge 34 - Hold C26-08-2022 - 10:00

Unge C har haft en uge med gang i...

Endnu en uge er gået..... Hu hej hvor der er fart på.

Mandag arbejdede vi med vores matematik. Vi bliver mega gode til det og det er faktisk ret sjovt at arbejde med.

Tirsdag havde Nanna Fødselsdag. Stort tillykke med dagen. Det var det Gruppe 2's tur til at tage på introtur. De havde en dejlig tur til Nordsøcentret. Det var Karla, Kirstine og Josephine A det var med. Vi andre var hjemme og arbejdede. Carl-Emil hjalp med at samle vogn til klassen. Vi andre lavede forskellige ting, og ikke mindst fik udnyttet at det var fantastisk vejr. Efter frokost var vi i "yogamode" og fik lavet både yoga og mindfullness.

Onsdag var der botræning og cafeer som vi altid har.

Torsdag var det så gruppe 3's tur til at komme på introtur. De skulle til Legoland, og de havde en god tur. Det var Britt og Catharina der var med på denne tur. Vi andre var hjemme og lavede rolig undervisning med bla mandala og matematik. Efter frokost så vi film da fællessang var blevet flyttet til en anden torsdag

Fredag er som altid svømme og motionsdag. Det er dejligt at være aktiv. Vi sluttede ugen af med ugebrev og hygge i klassen.

Rigtig god weekend

Fra Unge C, Britt og Kent