< Tilbage

Ugebrev - uge 33 - Hold C19-08-2022 - 10:00

Phyyyy ha. Det er varmt og det regner.....

Kære læsere

Endnu en uge gået og hvilken en af slagsen.

Mandag havde vi en aftale med Christian og Fido/Sivas. Det blev til dejlig gå tur i solen hvor vi var i skoven og videre ned til den store sten. Her fik taget billeder af de to små havfruer.... Da vi kom hjem, arbejdede vi med lige og ulige tal. Det var super sjovt. Efter frokost var vi opå skattejagt i byen i Løgstør.

Tirsdag regnede der vildt..... så vi startede med Yoga. Det var super sjovt, men hold da op hvor er Kent virkelig udfordret til det :-D Efter 10 pausen arbejdede vi med detektiver, hvor vi skulle fortælle om hinanden og gætte hvem vi fortalte om. Efter frokost var vi ude og gå i det gode vejr.

Onsdag var der botræning, og cafeer. Der var Fodboldcafe, Kreacafe og Spilcafe.

Torsdag var både Britt og Kent væk, så vi havde vikar. Anne kom og vi var ude og gå en tur. Efter pausen så vi Gummi Tarzan. Den var super sjov. Efter frokost var der fællessang. Det var Tina B der sad ved klaveret. Vi fik sunget lidt nye sange og det var smadder hyggeligt.

Fredag startede med svømning og motion. Til motion spillede vi kongespil og var på gå tur i det dejlige vejr. Herefter var der ugebrev, som vi elever selv har skrevet. om lidt er der weekend og vi håber I får en fantastisk en af slagsen.

Mange hilsner

Unge C, Britt og Kent

< Tilbage