Ugebrev - uge 33 - Hold A19-08-2022 - 10:30

Varmen kom til Danmark og Limfjordsskolen...!! Og den har været hård ved os . . .pyhh!!!

Kære alle.

Sikke en dejlig sol og varme, der er over Løgstør...!!!

Vi startede efter morgensang mandag ovre i vores to klasselokaler. Her skulle skiveunderlagene laves færdig. De blev mega flotte!

Efter pausen startede vi op på emnet; UNGDOMSLIV. Eleverne fik udleveret materialet: "Styr dit eget skib".

Hold A1 startede på det sidste år, men det er et emne, man virkelig kan gå i dybden med, og de blev slet ikke færdige sidste år.

Først blev kroppen klargjort med en omgang opvarmning fra Dig, mig og fællesskabet, og så var alt aktiveret og klar til at arbejde. Eleverne er rigtig gode til at snakke om, hvad der kan være svært for dem.

Også på Hold A2 startede vi op på: "Styr dit eget skib". I materialet er der 24 RÅD til de unge mennesker om, hvordan man håndterer livet som ungt menneske med handicap.

Eleverne startede med at lave en opgave, hvor de skulle krydse af hvilke ord, der passede på dem selv, for at blive mere bevidst om "hvem er jeg".

Efterfølgende skulle eleverne i gang med at fremstille deres eget LIVSTRÆ. Først skulle livstræet farvelægges og herefter er der tilhørende opgaver, hvor eleverne først skulle skrive navne på deres "rødder" - familiemedlemmer/nære relationer. Navnene blev skrevet på pc - printet og limet på træets rødder. Eleverne arbejdede super godt, selv om det også var lidt svært ind i mellem. Heldigvis har vi også to 2.års elever på hold A2, som er meget søde og hjælpsomme.

Efter frokost blev vi inddelt på 2 hold, som til Stjerneløbet" og så skulle vi ud på et slags O-løb i byen, som vi kaldte "Kend din by". Det var en svedig tur, og men vi kom langt omkring og de nye blev lidt mere kendt i Løgstør.

Tirsdag arbejdede vi videre på henholdsvis Hold A1 og Hold A2, hvor vi slap mandag. Over middag skiftede holdende "Kend din by" rute fra dagen før. Dagen var MEGET varm og det ene hold"strandede" faktisk i Gr.4, hvor vi måtte hælde en masse vand indenbords inden vi gik tilbage til skolen!!

Onsdag var Bo-træningsdag i grupperne, hvor eleverne er ved at komme ind i rutinerne med alle de nye pligter!! Over middag deltog eleverne i forskellige Cafeer i skolen.

Torsdag kalder vi for "faglig dag"! Det er om torsdagen vi mest fokuserer på at vedligeholde elevernes dansk-matematik-og samfundsfaglige kompetencer. På Hold A skal alle elever i gang med at læse en ungdomsroman. Vi har været på biblioteket og hente bøgerne og gik i gang med at læse de første kapitler. Torsdag over middag var der igen fællessang - denne gang med Tina bag klaveret.

Fredag var der svømning og motion på skemaet. Efter 10-pausen morgensamling, ugebrev og Ultra Nyt i klassen.

I næste uge starter vi op med cykeltræning. Vi cykler på små hold og tilpasser ruterne, så alle kan være med.

I næste uge skal de elever, der bor i Gr.2 på Introtur tirsdag. Eleverne i Gr.1 Introtur onsdag og eleverne fra Gr.3 skal afsted torsdag. På Hold A1 og Hold A2 vil der kun være få ændringer i undervisningen.

Vi ønsker jer alle en rigtig god weekend fra elever og lærere på

Hold A1 og A2