Ugebrev - Uge 32 - Hold C12-08-2022 - 11:00

Velkommen tilbage til Limfjordsskolen

Kære læsere

Så er vi igang igen. Glade elever og glade lærere og vejret er super godt. Hvad mere kan man forlange ?

Det har været en dejlig sommer og alle har glædet sig til at komme igang.

Først skal vi sige velkommen til Britt. Britt er ny lærer her i gruppe C og vi glæder os meget til at arbejde sammen med dig :-)

Mandag startede vi op - helt som vi plejer. Morgensang af lungernes fulde luft. Efter morgensangen gik vi klassen og fik gennemgået vores dagsprogram. Herefter en dejlig morgengåtur. Hjemme i klassen igen gik vi straks igang med skolearbejde, hvor vi arbejdede med tal og bogstaver. Vi fik farvelagt og arbejdet koncentreret med vores arbejdshæfte. Vi fik også lavet "Lidt om mig" til døren og fik taget billeder og lamineret og hængt op. Efter frokost havde vi højtlæsning af GummiTarzan i vores fortællerstol, og mindfullness. En dejlig første dag i skolen.

Tirsdag startede som vi plejer, morgensang, gennemgang af dagsprogrammet og morgengåtur. På denne gå tur mødte vi Christian, som havde en lille hund som hedder Sivas. Vi kalder ham godt nok Fido og det er iorden for Christian. Vi fik lov til at gå med Fido, og fik snakket meget med Christian. Vi arbejdede med vores opgaver i midtermodulet, og efter frokost var vi på skattejagt. Her gik vi ned i Løgstør og skulle finde forskellige ting som var på nogle billeder, som vi fik udleveret. Dem skulle vi bruge senere til at lave et vendespil. På denne tur var vores nye viceforstander Tina med. Velkommen Tina. Vi sluttede af med mindfullness.

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag var vi igen på morgensang, dagsprogram og morgengåtur. På turen mødte vi igen Christian og vi gik med Fido. Christian inviterede os til Lendrup hvor han har sommerhus. Det var en super dejlig tur, hvor vi kom en tur på stranden sammen med Fido. Efter frokost havde vi fælelssang, hvor vi sang mange dejlige sange.

Fredag var der svømning og morgenmotion. Efter pausen var der ugebrev, hvor vi spillede ugebingo, hvor alle ugens oplevelser var på bingopladen. Det var sjovt.

Nu er der weekend som i den grad er velfortjent for alle.

Vi ses mandag, klar til endnu en dejlig uge.

Mange hilsner

Karla, Josephine, Kirstine, Catharina, Sif, Nanna GL og Carl-Emil.

Britt og Kent