Ugebrev - Uge 32 - Hold A12-08-2022 - 10:30

Velkommen til nye og gamle elever på Hold A

Kære Forældre.

Så er det nye skoleår skudt i gang - det er SÅ herligt!!!

Hold A består af 13 friske unge mennesker i en god blanding af nye og gamle elever. Da vi er mange på holdet, har vi valgt at fordele eleverne på 2 hold(Hold A1+A2) i 2 klasser, men vi vil samles om fælles aktiviteter og emner i løbet af Intro-perioden, som forløber indtil efterårsferien.

Hold A1: Sebastian, Nanna, Andreas, Anna, Rebecca, Nikolaj, Julie og lærerne Marianne og Mette H.

Hold A2: Silja, Emma, Josefine M., Isabella, Olivia, Johanna og lærer Annemette + pæd. Josefine

Mandag mødtes vi med alle de "gamle" elever. Det var så dejligt at se hinanden efter sommeren, og også at høre, hvad de forskellige havde lavet.

Vi gjorde klar til at modtage alle de nye kammerater. Vi lavede en overraskelse, så de nye kunne lære skolen bedst muligt at kende ved at "løbe" rundt til forskellige steder på skolen i en stjerne. Der blev lavet et oversigtskort, altså et skattekort, så grupperne hele tiden vidste, hvor de skulle løbe videre hen for at finde næste post.

Efter frokost tog hele gruppen de nye personaler; Josefine og Marianne med rundt i Løgstør for at vise dem byen.

Så var vi bare spændte på at møde alle de nye kammerater.

Tirsdag startede vi i "pyramiden" til morgensang, hvor alle elever var samlet - WOW - hvor var der mange glade og spændte ansigter:-)

Vi startede med at synge og bagefter blev alle de nye elever præsenteret og budt velkommen. Herefter blev eleverne sendt stille og roligt afsted med deres lærere og sendt over i skolen.

Hold A1 har klasse i lokale 2 - og Hold A2 i lokale 7 (kunstlokalet) hvor eleverne startede op.

På Hold A1 havde de travlt med at få posterne til Stjerneløbet lagt ud og bagefter skulle de finde sange til den første FÆLLESSANG time, som er på torsdag.

På Hold A2 skulle de nye elever finde deres pladser i klassen og de fik udleveret et UGESKEMA for uge 32, som vi gennemgik i fællesskab. Bagefter fandt Annemette et kort over Midt-Nordjylland, hvor vi vi sat billeder på af eleverne og lærerne, hvor de enkelte kommer fra i landsdelen. Vi snakkede også om rejsetiden og hvordan man kommer hjem på weekend. Nogle rejser selv med bus og andre kører med Flex-taxi.

Da klokken blev 10 hold vi formiddagspause i skolen - her får eleverne frugt og noget at drikke. Kl.10.30 startede undervisningen igen og hold A1 kom ind i kunstlokalet, så vi alle var samlet. Nu skulle vi i gang med det Stjerneløb, som de gamle elever havde forberedt til de nye elever om manddagen. Dog var der en overraskelse til alle, da ingen vidste hvad de skulle hente på posterne rundt på skolen!!

Eleverne blev sendt afsted i 4 farvede hold og de var alle meget engagerede i løbet. Inden middag havde alle 4 hold været på 7 poster og havde samlet ingredienser ind til at fremstille noget lækkert . . .der blev gættet til den store guldmedalje . . .og til sidst kom lærerene frem med den sidste ingrediens, som var lagkagebunde!!! Alle elever skulle over middag fremstille deres egen lille lagkage :-) Det gik super godt - og tilsidst samledes vi alle i Kunstlokalet og nød herlighederne, Uhmm - det var en både spændende, sjov og hyggelig skoledag for alle på Hold A.

Onsdag startede eleverne på deres første Bo-træningsdag i grupperne. Gruppe 4 skulle på Introtur denne onsdag og de andre grupper skal på Introtur en dag i de kommende uger.

Det var også første dag med "Cafe`er" over middag i skolen, hvor eleverne kan deltage i forskellige aktiviteter - Motion, Krea eller Spille cafe`.

Torsdag startede vi dagen i pyramiden med en hyggelig morgensang. Vi mødtes i klassen og derefter gik vi samlet en morgentur, så de nye kunne lære turen at kende. Det var en super dejlig tur i det fantastiske solskinsvejr.

Efter lidt frugt og vand og et frikvarter var alle eleverne samlet. Vi talte om ungdomslivet og hvad der er kendetegnende for den enkelte elevs ungdomsliv. De lavede derefter et personligt skriveunderlag, med eget billede og de ord, der var vigtige for dem, som ungt menneske her på Limfjordsskolen.

Skoledagen sluttede med fællessang i pyramiden hvor næsten alle elever på skolen, var samlet til en hyggelig stund med masser af god musik og sang.

Fredag skulle alle elever have motion - og de allerfleste var klar til at tage til svømning i Rønbjerg kl.8. De øvrige elever havde motion på skolen sammen med Britt.

Kl.10 var der pause i grupperne og kl.10.30 var vi til Morgensamling i pyramiden. Herefter gik alle i deres klasser på skolen.

Hold A skulle færdigøre deres skriveunderlag, som de startede på torsdag og herefter læste vi ugebrevet igennem og kiggede på fotos fra den første uge på Limfjordsskolen i dette skoleår.

Det har været en spændende uge for alle nye, som gamle, elever og personale.

Vi ønsker jer alle en god og velfortjent weekend.

Mange hilsener fra elever og lærere på Hold A