Ugebrev - uge 16 - Musik - og kunstlinjen - Dronningens Ferieby23-04-2021 - 10:30

"Nye" skolehold frem til studieturen - stadig Musik og Kunst om tirsdagen :-)

Kære Forældre.

Mandag morgen samledede vi hele Musik- og kunstlinjen og orienterede dem om planerne om vores studietur i uge 20 :-)

Vi har efter mange overvejelser besluttet at opdele Musik- og kunstlinjen i to studieturshold, da vi vurderede at gruppen ellers blev for stor. Vi har derfor lejet et stort sommerhus i Grenå, hvor 8 elever sammen med Thomas, Ylle og Febienne bliver indlogeret.

De øvrige elever Freya, Anna, Niels, Julie og Jakob skal bo i Dronningens Ferieby, sammen med Kent, Mette GO, Anja og Peter.

De to studieturshold vil frem til studieturen have undervisning sammen mandag, torsdag og fredag, hvor de sammen med de respektive lærere vil forberede sig på turen.

Eleverne vil inden turen få en Studietursprogram, hvor de enkelte dages program vil fremgå, samt afgang og hjemkomsttidspunkter mv.

Efter den korte orientering til eleverne fordelte vi os på de to "nye" skolehold.

Annemette og Kent "flyttede" i kunstlokalet sammen med de elever der skal til Dronningens Ferieby.

Vi ved allerede nu, at vi skal besøge ReePark på studieturen, så eleverne blev udstyret med hver en pc og skulle finde frem til ReeParks Webside, hvor man kan læse, se billeder og film om alle de dyr der lever i parken. På hjemmesiden kan man gå ind under skoler og søge under de forskellige kontinenter dyrene kommer fra. Eleverne fik travlt, for der er MANGE dyr i ReePark :-)

Over middag trængte vi til at komme ud i det gode vejr. Alle fik motioneret og herefter var vi klar til Kvik-test, hvor alle elever og lærere kan blive testet hver mandag og fredag. Det er ved at blive en god rutine for os alle!

Tirsdag var musikholdet som altid ude at gå en tur til at begynde skoledagen med. Herefter skulle der synges og danses, som vi plejer. Efter pausen fortsatte vi arbejdet med vores Idoler. Nogle brugte computer og nogle klippe/klistrede, men fælles for alle var, at man fordyber sig i et emne der interesserer én. Over middag var der "sang" på programmet. Vejret var ret fantastisk, så vi valgte at tage to guitarer med ud på terrassen og sidde der og synge. Det var bare SÅ hyggeligt! Og vi nåede også lige en afspænding til sidst.

Kunstholdet startede ud med en gåtur i det milde forårsvejr. Oliver blev tilbage i klassen sammen med Annemette, hvor de gjorde et lærred klar til efter formiddagspausen. Tilbage i klasselokalet havde vi ”kreativ opvarmning”. Her skulle vi lige varme vores tegnefærdigheder op med en automategningsøvelse, hvor begge hænder skulle i gang. Efter formiddagspausen skulle vi starte op på et nyt stort fællesmaleri - vi skulle igen lave en masse ”kruseduller” med automattegning. Herefter skulle vi se, om vi kunne finde små væsner midt i alle vores kruseduller. Og ganske rigtigt dukkede der en masse sjove væsner frem, når først vi fik tegnet nogle øjne og lod fantasien få frit løb. Efter frokost var vi ude og cykle en tur. Turen gik ned til stranden og havnen, hvor der blev slikket lidt sol. Tilbage på skolen sluttede vi dagen af med noget koldt vand og saftevand på terrassen.

Onsdag var botræningsdag, og som vi plejer blev rengøring klaret. Efter frokost var der cafeer og der blev både spillet og lavet kreative ting.

Torsdag var der faglig dag på studietursholdene. Vi fik set ultranyt, arbejdet med faglige opgaver og SÅ..... Vi startede kor op igen - udendørs. Det var SÅ dejligt at få sunget sammen igen og det giver glæde og gejst. For dem der ikke vartil kor, blev der dyrket motion i den dejlige blæst som hujede hen over Løgstør.

Fredag: Morgensamling, motion, ugebrev og Ultra Nyt.... og så er vi klar til en god weekend

Mange Hilsner

Studietursholdet "Dronningens ferieby" -