Ugebrev - Uge 19 - Kunst- og samfundslinjen12-05-2022 - 14:28

GAVECHECK til Randers Regnskov

Studietursforberedelser - I næste uge tager vi til KØBENHAVN Jubii....!!!!

Kære Forældre.

Mandag kørte Kunst- og samfundslinjen igen til Randers Regnskov - denne gang for at aflevere den STORE GAVECHEKS til dem.

Vi blev inviteret indenfor og gik først hen i den store kuppel - SYDAMRIKA - her var de nemlig blevet færdige med at bygge hængebroen oppe i trætoppene og den skulle vi selvfølgelig prøve!! Det var spændende og meget varmt deroppe under kuplen.

Bagefter skulle vi mødes med "toppen" af Randers Regnskov - nemli`direktøren og lederen af projektet i Bigai i Eucuador.

Vi fik overrakt dem checken og de blev MEGET MEGET glade for vores DONATION. De var i det hele taget meget imponeret over vores forløb og elevernes kæmpe indsats for regnskovens bevarelse - og vi er virkelig med til at gøre en forskel.

Vores penge skal bruges til at købe mere regnskov i Eucuador - Randers Regnskov køber jordlodderne direkte af de lokale og ansætter de lokale folk til at passe på området. Det er en FANTASTISK følelse!

Tirsdag brugte vi dagen på studietursforberedelser. Vi læste og lavede opgaver om København. Vi kiggede også på et kort over København, som vi også tager med os på studieturen.

Onsdag fik eleverne pakket kufferter og købt solcreme og sommertøj til turen. Vi glæder os alle rigtig meget og det ser ud til at vejrguderne er med os.

Torsdag var vi alle inviteret til Jespers Afskedsreception i pyramiden kl.10.30 - Koret sang "Flyv lille fugl" for ham og der var ikke et øje tørt. Heldigvis blev der også plads til et par gode taler og grin undervejs - men ingen tvivl om, at vi kommer til at savne Jesper rigtig meget. Vi ønsker ham selvfølgelig alt mulig held og lykke i det nye job.

Nu vil vi blot ønske jer en dejlig afslappende Bededagsferie

Bedste hilsener fra Kunst- og samfundslinjen.