<

Månedsbrev - Gruppe 1 - November - Bodel30-11-2021 - 12:00

Jul i November...

...Eller vi har da i hvert fald gjort os gevaldigt klar til december. Vi har måske tyvstartet lidt. Men nu lå første søndag i advent jo også på en November-søndag {#emotions_dlg.smile}

 

Onsdag d. 3. var vi inviteret til Brønderslev, da vi er med i et netværk (Kultur der dur) sammen med andre bosteder. Dem i Brønderslev havde arrangeret hockey/bowling fest. Vi kørte fra Limfjordsskolen ved middagstid og var hjemme igen til sengetid. Det var en stor succes og dejligt at komme ud igen.  

 

Lørdag d. 13. var der åbent hus på Limfjordsskolen. Dagen blev brugt på at bage kage og lave lidt julegaver. Så det bliver spændende at se, hvem der får en hjemmelavet julegave i år. 

 

Fredag d. 26. blev der lavet brændte mandler i stor stil. Der blev lavet mandler med smag af vanilje, hindbær, chokolade og almindelige brændte mangler. 

Lørdag d. 27. Drog vi mod Aalborg og Gigantium. Her så vi topbraget mellem Aalborg og GOG. Nr. 1 og 2 i ligaen. Det var en utroligt spændende kamp lige til sidste sekund og stemnigen var helt i top. Kampen endte 30-30. Efter kampen tog vi en tur på Bones og spiste aftensmad. 

Søndag d. 28. Var det endelig første søndag i advent. Gruppen er nu pyntet op til den helt store guldmedalje og der blev selvfølgelig serveret risengrød til aftensmad, som blev indtaget sammen med de andre grupper. 

 

Onsdag d. 8. Køber vi julegaver. Derfor vil vi meget gerne have nogle ønsker vores vej. 

 

Vi ønsker jer en, forhåbentligt, rigtig hyggelig december måned på trods af at flere corona restriktioner igen kommer til.  

 

Mange hilsner Gruppe 1. 

<