<

Ugebrev - uge 37 - Hold D12-09-2022 - 15:10

Limfjorden rundt, bål, bibliotek og tidlig weekend. 

Halløj derude 


Så gik endnu en skoleuge her på Limfjordsskolen - og den var kort for eleverne, da alt personalet skal på internat i KRAP fredag og lørdag. 

Mandag stod på morgenmotion og gåtur ned til havnen, hvor der var begyndt at ankomme træskibe til sejladsen "Limfjorden rundt". Sejladsen bliver skudt i gang tirsdag morgen. Vi var så heldige at komme ombord på skibet Loa, som hører til i Aalborg. Vi var både over og under dæk og fik hilst på besætningen. Det var rigtig hyggeligt. 

Over middag var det tid til skoleopgaver - dansk og matemtik. Der blev arbejdet godt og koncentreret. Rasmus var desuden en tur på cyklen - han har nu fået sin egen med. 

Vi sluttede skoledagen af med en gang afslapning og massage. 

Tirsdag gik morgenturen igennem skoven ned til skrænten, hvor vi kunne se ud over fjorden. Her kunne vi se alle træskibene sejle afsted fra havnen mod Thisted. Det så ret flot ud, og vi kunne se Loa sejle afsted som det sidste skib med tre master. 

Efter 10-pausen kørte vi på biblioteket her i Løgstør og fik lånt en masse bøger. Det blev både til læsebøger, findebøger og oplæsningsbøger. Nu har vi masser af læsestof til klassen. Tilbage på skolen nåede vi at læse lidt inden frokost. 

Over middag lod vi det regne af, mens vi så dagens Ultra Nyt. Vi rundede skoledagen af med bål og skumfiduser - og afslapning i klassen. 

Tirsdag eftermiddag startede koret op som et fritidstilbud. Det var mange ret interesseret i. 

Onsdag var der botræning og caféer. 

Torsdag havde vi den sædvanlige gåtur efter morgensang. Vi arbejdede med trafikregler og cykelregler i timen efter pausen. Timen sluttede af med at vi i fællesskab skrev ugebrevet færdigt og derefter så det på hjemmesiden.

Fredag var der ingen skoledag, da alt det faste personale skulle på Internat (KRAP-kursus). Nyheder <