Ugebrev - Uge 25 - Kunst- og samfundslinjen24-06-2022 - 09:19

TAK for dette skoleår!!

Afslutningstur med Kunst- og samfundslinjen til Ertebøllecentret :-)

Afsked med Helena

Sommerferie :-)

Kære Forældre.

Så har vi afsluttet forløbet for Kunst- og samfundslinjen for i år - det har været en kæmpe STOR fornøjelse at have de unge mennesker på linjen :-)

Heldigvis forsætter de alle på skolen efter ferien :-)

I mandags skulle vi rydde op i klassen og eleverne skulle have deres personlige ting med hjem - drømmefangere, pomponer mm.

Vi skulle også lave en overraskelse til Helena, så vi kunne sige TUSIND TAK til hende for hjælpen her på linjen igennem hele skoleåret:-)  Men først skulle vi have hende "sendt ud" af klassen!!

Heldigvis skulle vi have handlet ind til udflugten tirsdag, hvor vi skulle besøge Stenaldercentret i Ertebølle, så Sif, Josefine og Helena gik i Fakta. I mens fik vi lavet en super flot collage med billeder og hilsener til Helena:-)

Tirsdag pakkede vi den hvide bus og kørte til Ertebøllecentret - Her kom vi gratis ind på museet, hvor der om sommeren er arbejdende værksteder, hvor man kunne høre om hvordan stenalderfolket levede for 5000 år siden i Ertebølle - det er svært at forestille sig - men det var spændende at høre om :-)

Formålet med turen var først og fremmest at vi skulle hygge os - og det gjorde vi - heldigvis var vejret med os :-)

Torsdag havde vi traditionen tro fordboldkamp og vandkamp om eftermiddagen:-) Herefter var der fin festmiddag, hvor vi fejrede afgangseleverne. I den anledning skulle vi også tage afsked med vores fantastiske volontører Estelle og Helena.

Vi ønsker dem begge alt godt fremover :-)

Jeg vil ønske alle elever og forældre en rigtig dejlige sommerferie :-)

Bedste hilsener fra Kunst- og samfundslinjen

Annemette