Ugebrev - Uge 21 - Friluftslinjen23-05-2022 - 15:41

Hjemme igen på limfjordsskolen

Mandag tilbage efter studietur. Herligt at møde alle kammeraterne fra friluftslinjen igen. Efter en dejlig studietur, hvor vi kom til at kende hinanden ekstra godt og var fyldte med oplevelser, var det skønt at ses igen. MEN så skulle vi igang med oprydning efter turen. Det var da bare ikke noget problem. der var friske folk, der gik mandagen morgentur og andre fra holdet tog fat med at rydde op. Og inden vi satte en masse friluftsgrej ind i skuret, da blev der ryddet grundigt op. Se hvor meget plads vi faktisk har i det skur! Det må vi videre med tirsdag. Efter formiddagspausen kiggede vi billeder igennem fra studieturen. Alle kunne vælge sig nogle billeder, som skulle på opslagstavlen. Billederne skal være med til at fortælle om vores tur, når forældrene kommer på besøg næste fredag. Over middag var der kor og motion. Koret skal øve sig og blive klar til Sølund Festival.

Tirsdag var dagen, hvor vi tog på friluftstur. Vi kørte ud til Karen, hvor vi lærte at tænde op i et brændekomfur. Vi havde lidt lækre kager og rabarberkompot tilovers fra studieturen, og dertil fik vi is. Det var lækkert, for vi nåede at varme kompotten på komfuret. Der blev hurtigt varmt i huset. Nogle fik også mødt den lille hund, Molly. Tirsdag fik vi også besøg af en kommende elev, og han mødte os, mens vi var på tur. Der blev lidt tid til at se nogle store træhytter, som man kan sove i.  Tilbage på skolen var deet blevet frokosttid. Efter pausen gik vi i klassen og her arbejdede vi videre med billederne fra studieturen. Her blev en gammel opslagstavle tømt for gamle billeder, og vi fik sat billeder op fra mandagen og tirsdagen. Det arbejde fortsætter vi med i næste uge.

Onsdag bliver der botræning.

Rigtig god Kristi Himmelfartsferie.

Nyheder <