Ugebrev - uge 18 - Kunst- og samfundslinjen06-05-2022 - 10:40

En uge fyldt med koncerter

Kære alle.

Det har været en uge med hele 2 koncerter. Først for musiklinjen og kunstlinjen mandag, og så med Limfjordsskolens kor torsdag. Sikke en uge!

Mandag startede vi med at give ugens første koncert. Busserne blev pakket, og vi drog afsted mod Vester Mariendal skole. Her skulle Musiklinjen samt elever fra Kunst- og Samfundslinjen give koncert for hele skolens specialafdeling. Vi blev taget godt i mod, og vi mødte bl.a. Sofie, Laura, Olivia og Malte, som tidligere har været på besøg hos os sammen med deres lærer Iben.

Desværre var vi ramt af sygdom, hvorfor vi måtte undvære både Nanna H., Sif, Emma og Sebastian - altså flere af vores solister! Heldigvis steppede resten af koret op, så trods sygdom og mandefald blev der leveret en rigtig god og flot koncert, som fik store klapsalver af publikum.

Efterfølgende spiste vi frokost sammen med personalet og eleverne fra Vester Mariendal skole. Inden hjemturen var vi en tur ude og få noget frisk luft og bruge lidt energi på skolens nyopførte multilegeplads. Sikke en dejlig dag!

Tirsdag var vi desværre stadig ramt af sygdom, hvorfor vi kun var halvt hold. Vi brugte dagen på at snakke demokrati og styreformer - forskellige typer af demokrati i forskellige europæiske lande. Vi fik også snakket om Grundloven, og de rettigheder den giver os som borgere i et demokratisk samfund. Efter frokost var eleverne ude at løbe, dvs. Nikolaj og Rebecca, imens Thomas og Josefine kørte efter dem og heppede i skolens sofacykel.

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag blev en lidt anderledes dag. Vi spiste allerede frokost kl. 11, hvorfor eleverne ikke nåede ret meget skole og undervisning denne dag. Men det var der dog en meget god forklaring på - Limfjordsskolens kor skulle nemlig ud og give koncert på Vestermarksskolen i Aars kl. 13.15. Koret gav en helt fantastisk koncert! Det var en meget speciel ting, for flere af eleverne har nemlig gået på Vestermarkskolen inden de kom på Limfjordsskolen. Så der var godt humør, gensynsglæde med gamle lærere og pædagoger og gamle skolevenner. En helt igennem dejlig oplevelse.

Fredag var der svømning og gymnastik på programmet, og bagefter havde eleverne faktisk FRI, fordi lærerne skulle mødes og planlægge næste skoleår.

Rigtig god weekend{#emotions_dlg.laughing}

Hilsen Kunst- og samfundslinjen