<

Månedsbrev - gruppe 3 - bodel - November30-11-2021 - 12:00

Julen sig nærmer

November måned lakker mod enden og julen begynder at nærme sig med hastige skridt. Først et lille resume over november måneds aktiviteter i gruppe 3.

1. november holdt vi fødselsdag for Ditte som blev 21 år. Vi fik pasta med kødsovs efter Dittes ønske.

Weekenden blev brugt på hygge i huset, og om søndagen kom Dittes bedstefar og bedstemor og lavede pandekager med is til hele gruppen. En rigtig hyggelig dag, som alle nød.

Onsdag d. 3 november var vi inviteret til Brønderslev af Møllefonden, som holdt "kultur der dur arrengement".(Socialt fælleskab som vi er med i, sammen med andre bofællesskaber)

Her var der bl.a. hockey turnering, bowling turnering og til sidst blev der holdt et brag af en fest. Se billeder derfra på vores facebookside og instagram.

Onsdag d. 17 november holdte vi et lille hyggeligt arrangement i gruppen, med god mad, cola bajer i rødvinsglassene efterfulgt at god musik samt dans i stuen.

20. november var vi en tur i teatret i Aalborg hvor vi så Snefald. Det var en rigtig god forestilling som blev afsluttet med en tur på Mac Donalds.

Søndag d. 21. november blev der pyntet til jul i gruppen. Det foregik med god julemusik og skønsang fra personale og elever.

Onsdag. 24. november holdte vi et lille mini banko i gruppen, for dem der havde lyst.

1. søndag i advent blev selvfølgelig fejret med risengrød med kanelsukker og smørklat, for dem som var kommet retur fra hjemme weekend, sammen med de andre på skolen.

Nyheder <