Ugebrev - uge 37 - Hold B17-09-2021 - 10:50

Vi har lavet et "Forældre-Livstræ" klar til forældredagen fredag . . uhh ;-)

Kære Forældre

I denne uge har vi forberedt os meget til at I skal komme på forældredag på fredag.

Mandag startede vi med læsning som vi plejer. Vi er ved at være færdige med bogen "kærlighed ved første hik". Det er en sjov ungdomsbog, som handler om Viktor der er forelsket i Anja..... og alle de "problemer" og sjove ting det så skaber for ham. Efter læsning begyndte vi vores forberedelse til jeres besøg til forældredagen på fredag. Vores egne livstræer blev færdiggjort så I kan se dem på fredag. Herefter begyndte vi at gøre klar til det som I skal være med til. Efter frokost blev der motioneret i det gode vejr, hvor vi alle var igang på cyklerne.

Tirsdag startede vi ud med at vi alle gik i "Lanternen" for at blive testet. Alle var heldigvis negative. Vi kom hjem og gik igang med de sidste forberedelser til fredag. Vi fik også tid til at lave faglige opgaver og læse. Efter frokost var vi igen på cyklerne, og ude og få motioneret. Udover motionen, så er der jo en nært forestående cyklistprøve i uge 41 som vi træner op til.

Onsdag var der som altid botræning i grupperne og cafeer. I cafeerne var der mulighed for Kreaopgaver, spilleopgaver og at få sved på panden i motionscafeen.

Torsdag tog vi hul på et nyt emne, som omhandler færdselsteori og lovpligtige ting på en cykel. Her blev der fortalt og snakket om cykler og om hvordan man "opfører sig" i trafikken, ja vi havde sågar besøg af en cykel i klassen :-D Efter frokost var der kor og "land-art" for dem der ikke synger i kor.

Fredag startede ud som vi plejer..... Svømning i Rønbjerg, sansemotorik og ridefys. For svømmerne er vi begyndt at fokusere på mærkesvømning for dem som kan svømme uden at holde pause. Der er stadig mulighed for at træne sine færdigheder i vandet inden man tager svømmemærker..... Vi sluttede ugen af med ugebrev og ultranyt

og nu...... Så er der jo snart forældredag .... og vi glæder os.....

Mange hilsner

Elever og lærere på hold B