Ugebrev - Uge 37 - Hold C17-09-2021 - 10:40

Sensommer

Kære læsere

Selvom vi nu er midt i september, er der denne mandag stadigvæk dejligt vejr at gå morgentur i. Programmet blev gennemgået, og vi gik i gang med at lave vores livshistorier. Nogle arbejdede på computeren, mens andre malede baggrund. Alle var motiverede, og der var rigtig god koncentration. Efter frokost delte holdet sig, hvor nogle cyklede en lang tur - helt ned gennem byen til havnen, hvor der var kommer en hel masse store træskibe. Her vinkede vi også til Tine fra Limfjordsmuseet. Cykelturen hjem til skolen gik op ad stien og igennem skoven. Det var hårdt, men sjovt.

Tirsdag startede med Limfjordsskolerappen for fuld udblæsning i Pyramiden. Herefter var der gåtur til Lanternen, hvor alle elever og personale skulle corona-testet. Heldigvis var alle tests negative. Da vi kom tilbage, sang vi vores hold C-sang og fortsatte arbejdet med vores livshistorier på plancher. De bliver mega flotte, og det er sjovt at arbejde med "sig selv". Vi sluttede af med en dejlig afspænding på liggeunderlag i klassen.

Onsdag var der botræning og cafeer.

Torsdag fik vi gjort vores ressourceblomster færdige. Alle elever fik skrevet færdigt på computerne, klippe og klistret, så nu har vi 8 smukke blomster, vi glæder os til at vise frem til jer forældre. Vi er også i gang med endnu et kreativt projekt, hvor vi laver skriveunderlag, som vi maler på og pynter med forskellige billeder af vores interesser, som vi har fundet på internettet. Efter frokost var der kor, imens der var udendørs aktiviteter for de elever, der ikke går til kor.

Fredag var der svømning i Rønbjerg og motion på programmet. Til svømning er vi begyndt at tælle baner og tage svømmemærker. Herefter morgensang, ugebrev, ultranyt og fredagsdans.

Rigtig god weekend