Skolen

Skolen tilbyder en spændende og varieret undervisning, der tager udgangspunkt i de færdigheder, som eleverne har tilegnet sig igennem deres 10 år i folkeskolen.
Vi tager selvfølgelig afsæt i den enkelte elev, og tilpasser undervisningen så alle kan være med. Vi tilstræber at både den svage og den stærke elev fortsætter sin faglige og sociale udvikling.

Vi er ikke bange for at udfordre eleven til at prøve nye ting og derved tilegne sig nye færdigheder.

Vi har en meget praktisk indgangsvinkel til undervisningen og kan godt lide at få tingene mellem hænderne, og det uanset om det er praktisk pengeregning, læsning, skrivning, farvelære eller undersøgelse af vandhuller.

På linkene i venstre side kan du læse mere om, hvordan vi gør og hvad vi synes er værdifuldt at lære.

Du er velkommen til at gå rundt og kigge