Ugebrev - uge 5 - gruppe 228-01-2019 - 14:15

En stille og rolig uge med linjer og skoletur i biografen

Kære familie, venner og bekendte

I denne uge har vi kun haft linjer mandag, da vi skulle med "Skolen i biografen" om tirsdagen. Her så gruppe 1, 2 og 3 den danske animationsfilm "Nabospionen". Det var en fin og god film, som omhandlede en masse gode emner - bl.a. at flytte og danne nye venskaber.

Linjerne:

Kunst- og samfundslinjen arbejdede med opgaver relateret til vores besøg på ARoS museum i sidste uge. På ARoS havde vi iagttaget mange interessante kunstværker og nu skulle vi kigge lidt nærmere på værkerne herhjemme i klassen. Et af billederne var et maleri fra slutningen af 1800-tallet, som forestillede Udvandringen til Amerika. Vi snakkede meget om, hvorfor hver 10.dansker forlod Danmark i håb om at skabe sig en bedre tilværelse i USA.

Over middag forberedte vi eleverne på, at vi i næste uge får besøg at Lars fra Løgstør Politi. Vi skal snakke med Lars om kriminalitet og hvad årsagen kan være til at nogle ender i kriminalitet.

Musiklinjen:

- har fortsat arbejde med Disneytema,

- haft sneboldkrig imod friluftslinjen

- arbejdet med Pocahontas og set film

Køkkenlinjen:

- fik printet og lamineret vores opskrifter til vores opskriftbog

- været aktive i sneen

Friluftslinjen:

- Kastet sne på alle på skolen

- arbejdet videre med genbrugsprojektet

- Mikkels crosser er blevet til en "Harley", og der arbejdes med Mixer, højttalere og mikrofoner

Onsdag:

- Koret øvede sange og lærte nye "korting"

- Dem er ike var til kor var i gymnastiksalen og spillede bl.a. volleyball

- i midtermodulet lavede vi faglige opgaver, og vi knoklede

- efter frokost snakkede vi om vores "franske forbindelser", og fik lavet en brainstorm på hvilket ting vi gerne vil have med, når vi skal skrive til vores franske venskabsklasse i Dijon.

Torsdag:

- Boundervisningen fik afsluttet emnet omkring penge, og vi regnede priser på næsten "alt".

- Efter frokost blev der handlet ind af de ting som vi manglede.

Fredag:

Sidste træning inden svømmestævnet - det bliver spændende og vi glæder os meget

Tirsdag i næste uge er der svømmestævne i Aars for en stor del af eleverne i gruppe 2. De elever, som normaltvis ikke er med til svømningundervisning om fredagen pga. ridefys. osv., bliver hjemme på skolen og laver en hyggelig dag i stedet.

Svømmerne kommer forhåbentlig hjem med en masse medaljer!

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2