Ugebrev - uge 4 - gruppe 424-01-2019 - 10:41

Uge 4 - Tur til ARoS - Inovation og Skraldekunst

Kære Forældre.

SKOLE:

I denne uge er der sket spændende ting på linjerne.

Kunst- og samfundslinjen arbejdede vi videre med emnet Livskvalitet. De personlige collager bliver flotte og de første er ved at være færdige. Tirsdag kørte Kunst- og samfundslinjen til ARoS, hvor vi først var oppe og gå i "The Rainbow". Det var en kold fornøjelse, men alligevel en sjov oplevelse. Bagefter kiggede vi på Boy og den permanente udstilling. Vi arbejder videre med at bearbejde besøget med nogle opgaver, vi skal lave i klassen i næste uge.

Friluftlinjen:

I denne uge har vi arbejdet videre med vores genbrugsprojekter. Alle eleverne er meget optagede af deres arbejde, og fantasien får frit løb.

Derudover har vi været på gåtur, cyklet, lavet motion og øvelser i gymnastiksalen, spillet diverse spil i klassen og set dokumentarer omkring børns forskellige levevilkår rundt om i verden.

Endnu en god og alsidig uge på Friluftslinjen.

Musiklinjen havde besøg af Dorthe Alstrøm, som arbejdede med INOVATION! Eleverne skulle prøve at arbejde på en anden måde end de var vant til. Der blev arbejdet med fortælling, musik og billedkunst.

Onsdag arbejdede gruppe 4 med faglige opgaver og over middag er der social træning på skemaet. Dig og mig og fællesskabet - mange gode lege og øvelser.

Torsdag havde pigerne botræning. Der blev gjort rent på værelserne. Nogle var i byen og handle. Maja lavede pizza til frokost.

Fredag holdt vi "mini-svømmestævne" for de elever, der skal afsted den 5.feb. Eleverne skal hoppe i vandet ude på det dybe og det er rart lige at have prøvet det før stævnet. Der blev svømmet stærkt og mange baner. Hjemme på skolen var der motion for de elever, der af forskellige årsager ikke kunne komme til svømning. Vi startede med en gåtur og delte os ind i hold. Caroline, Hanna og Josefine spillede og dansede en hel time Wii.

Bodelen

Så er vi godt igang med det nye år, livet i gruppen går sin gang med de ting som pigerne hver især og sammen deltager i.

Sidste weekend var vi på messe i Års hvor der var mange forskellige dyr eks. edderkopper, slanger og ilder. Vi var rundt og se på det hele, fik rørt ved og holdt ved nogle af dyrene. Derefter gik turen ned i anlæget i Års, der er udendørs motionsredskaber som vi fik afprøvet. Vi sluttede dagen af med dejlig mad på Cafe 89, en gruppe 4 afslutningsdag for Caroline der snart flytter.

Den 14 februar skal vi til Maskebal i Skovsgård, temaet i år er: Bondeliv. Skulle I nu have et par overalls med hø i lommerne, et forklæde eller andet der kan bruges som udklædning, så send det gerne med herop søndag.

I gruppen kommer der en ny studerende fra UCN, hun hedder Matilde og skal være i praktik hos os i 7 uger fra den 4/2.

Søndag er det Mette der er i gruppen fra kl. 17.30

Vi ønske jer en rigtig god weekend.

Mange hilsener fra Gr. 4