Ugebrev - uge 2 - Gruppe 311-01-2019 - 09:32

En uge med opstart af nye emner

Mandag fik Kunst og Samfund en ny elev, og vi begyndte på et nyt emne om Livskvalitet. Vi så en film om en frisk gammel dame og hendes barnebarn, som boede langt væk i Alaska. Pludseligt en dag fik barnebarnet uventet besøg! - Bagefter snakkede vi om, hvad livskavlitet er? og vi gik i gang med at lave vores egne relationscirkler. Tirsdag arbejdede vi videre med relationscirklerne og så mere film om den gamle dame - Ellen. - I næste uge skal vi have besøg af en gæstelærer, der hedder Dorthe. Hun vil lave nogle nye og sjove ting med os.

Musiklinjen

- Musiklinjen har startet et nyt emne om "Disney"

- Vi havde om Disneys historie, hvor vi lærte om Walt Disney og hvordan det startede

- Vi sang og dansede som vi altid gør

- Vi havde afspænding

Køkkenlinjen

Hold 1:

- Vi så eksempler på opskrifter af forskellig art fx videokogebog, billedkogebog og andre

- Vi så hvordan en opskrift er bygget op med overskrift, antal personer, ingrediensliste og fremgangsmåde

- Vi valgte en lille ret og lavede indkøbsliste og købte ind

- Tirsdag begyndte vi at lave knækbrød, mens alt blev fotograferet, så det kunne bruges i en opskrift, vi selv lavede.

- Vi begyndte også at lave opskriften med billeder og tekst.

Hold 2:

Ligesom hold 2 arbejdede Bastian, Oliver P. og Niels med opskrifter og dens opbygning. Vi vil sammen arbejde de næste uger med at lave den samme ret, for til sidst at kunne mestre det alene. I fællesskab faldt beslutningen på lasagne. Vi har derfor lavet vores egen opskrift med indkøbsliste på en stor planche med billeder for hvad man skal gøre step by step.

Friluftslinjen

- Vi ryddede op efter folks nytårsaften, hvor vi samlede raketaffald

- Vi startede et nyt emne op om genbrugskunst

- Vi så tv programmet kreakampen, som giver inspiration til at være kreativ med affald

- Tirsdag tog vi på Renovest og købte halvdelen af genbrugsbutikken, så vi har ting at være kreativ med!

Resten af ugen i gruppen:

- Onsdag arbejdede vi med ansigtudtryk; glæde, vrede, forbavselse, angst, væmmelse. Vi aflæste først smileys, så billeder af ansigter og tilsidst skulle vi selv lave ansigterne. Gæt, hvilke ansigter vi laver...

- Der har været kor

- Nogle har været i køkkenet og arbejde

- Vi har været på gåture og lavet gymnastik

- Der har været botræning

- Der har været svømning, og vi sluttede ugen af med ugebrevstime

Vi ønsker jer alle en dejlig weekend!

Mvh alle i gruppe 3