Ugebrev - uge 1- Gruppe 104-01-2019 - 10:50

Så er vi tilbage med en kort uge efter en god juleferie

Kære forældre og andre nysgerrige læsere

Torsdag:

Thomas, Kasper, David og Oliver L. var i skole, hvor de arbejdede videre med deres ADL-opgaver på computer. Vi skulle lige huske, hvordan det nu engang var, at vi skulle logge på pc'erne med vores uni-login, og hvordan vi kom på vores gmail og g-drev. Det gik nu egentligt rigtig godt, og efter kort tid, fortsatte vi arbejdet, hvor vi havde forladt det inden ferien. Vi bliver stadig bedre og bedre til at navigere rundt på computerne og bruge programmernes funktioner.

Marius, Oliver P., Martin og Anton havde botræning.

Fredag:

Fredag var vi til svømning. I klassen lavede vi ugebrev sammen. Vi sluttede dagen af med at se et nyhedsindslag om året der er gået i nordjylland.

Personalet og eleverne fra gruppe 1 ønsker alle en rigtig god weekend og et godt nytår.