Ugebrev - uge 50 - gruppe 211-12-2018 - 14:25

Linjer, Luciaoptog og julehumør

Kære familie, venner og bekendte

Så nærmer juleferien sig altså med hastige skridt...

I denne uge har der bl.a. været linjer mandag og tirsdag

Musiklinjen har:

- set klip fra gamle julekalendere.

- forberedt en julekoncert, koret skal holde på mandag.

- fundet nye sange til mapperne.

Der er lagt en video af julekoncerten op på Limfjordskolens youtubeside, samt facebookside.
I kan se den på youtube via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=xZbL-5Ap45M&feature=youtu.be

Køkkenlinjen har:

- lavet dej til kagefigurer og bagt 2 forskellige slags, og næste dag blev de pyntet med glasur og krymmel.

- foldet fine småkageæsker.

- har lavet risalamande til hele huset. Der var en mandel i en af portionerne, og Mille fra gr.3 var den heldige finder.

Friluftslinjen har:

- haft besøg af Jens, der skulle se hvad friluftholdet går og laver.

- mandag forberedt tirsdagens tur ud af huset.

- været afsted på tur til Jenle Plantage, hvor der blev lavet mad over bål - Limfjordsskole Gullash.

- kløvet og flækket brænde

- været på skovnissejagt ude i Jenle

Kunst  - og Samfundslinjen har:

- vi i denne uge arbejdet hårdt på af blive færdig med de store graffiti malerier . . de bliver super flotte og vi glæder os til at få dem hængt op og afsløret i næste for alle skolen elever og personale. Det bliver en FEST!!

Tirsdag morgen blev lyset slukket på hele skolen. Lærerne og volontørerne gik derefter Luciaoptog fra gruppe til gruppe med levende lys og skønsang ;)

Onsdag:

- var Peter i praktik på BV. Han har endnu en gang tilbage.

- lavede vi alle skolefaglige opgaver i midtermodulet

Torsdag:

- var der boundervisning i skolen, hvor der blev arbejdet med 'at flytte hjemmefra' emne.

- Freya var afsted til svømning ved Slettestrand sammen med Ditte. Det var superfedt!

Fredag:

- var svømmeholdet i badeland, da det var sidste gang inden ferien.

I næste uge skal koret afsted til koncert på Læringscenter Himmerland om mandagen. Tirsdag er der linjer, og ondsag har vi sidste runde med gruppeundervisning i år. Alle eleverne arbejder super godt med forskellige skoleopgaver om onsdagen, så det fortsætter vi med som en fast ting efter juleferien. Torsdag er der botræning og boundervisning - og om eftermiddagen og aftenen, står programmet på julehygge og julemiddag. Det skal alt sammen nok blive en rigtig god uge!

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2