Ugebrev - uge 50 - Gruppe 414-12-2018 - 10:50

I denne uge var der Luciaoptog, Juleeventyr, Julebag og Julefrokost på programmet . . . så vi er snart klar til juleferie :-)

Kære Forældre.

SKOLE:

Det har været en oplevelsesrig uge på Limfjordsskolen :-) Drillenisserne har travlt med at lave løjer . . . I skolen er der travlhed med at afslutte projekter inden jul . . og i bodelen har julehyggen bedt sig . . julegaverne er købt og pigerne har været i Aalborg og se teater. Det er en masse hygelige ting der sker.

Tirsdag morgen skulle gr.4 møde på skolen kl.8 i pyramiden, da der ventede en lille overraskelse . . Pludselig lød der smukke toner og skolen Luciakor bragte lys i alle hjørner af skolen . . :-)

Kunst - og samfundslinjen (Josefine, Maja, Caroline) har vi i denne uge arbejdet hårdt på af blive færdig med de store graffiti malerier . . de bliver super flotte og vi glæder os til at få dem hængt op og afsløret i næste for alle skolen elever og personale . . det bliver en FEST!!

Musiklinjen: (Hanna)

I denne uge har vi fundet nye sange til sang/danse-mappen. Vi har gennemgået julekalendermusikken gennem tiden - siden 1962, hvor man første gang udsendte julekalender i fjernsynet.Vi har snakket om julekoncerten og set musiklinjens indslag på video + et par sange af koret. Alle er enige om, at koncerten gik super godt!Vi har sunget startsang og danset som vi gør hver dag på musiklinjen.Vi har set ”Et juleeventyr” færdigt.

Der er lagt en video af julekoncerten op på Limfjordskolens youtubeside, samt facebookside.
I kan se den på youtube via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=xZbL-5Ap45M&feature=youtu.be

Friluftslinjen (Olivia, Annika)

Vi havde besøg af Jens, som skulle høre om vores spændende projekter på linjen. Vi fremlagde om affaldssortering og viste hvordan man kan sortere alt Limfjordsskolens affald. Vi fremlagde vores træprojekter, hvor vi viste billeder fra forløbet. Tirsdag har vi været på tur til Jenle plantage, hvor vi lavede mad over bål og fandt nisser i skoven - Der blev desuden flækket brænde i massevis!

Onsdag var der først kor og bagefter havde pigerne fra gruppe 4 lovet at hjælpe Heidi med at bage småkager til skolens julefest på næste torsdag. De havde rigtigt travlt og fik bagt lækre kager uhmm..:-)

Torsdag fyldte Josefine 20 år - stort tillykke til hende :-)

Fredag var vi inviteret i Badeland i Rønbjerg. Eleverne hyggede sig sammen. Efter 10-pausen havde vi engelsk og lavede ugebrevet færdigt.

Bodel

Vi havde en fed fest i Jomfru Ane gade den 30. november, og vi fik alle hilst på vores tidligere musiklærer Rasmus. Han spillede på diskoteket så det var en dejlig overraskelse. Om lørdagen havde vi en afslapningsdag med gåtur i byen og søndag formiddag kom der forældre på besøg med rundstykker.

Onsdag var vi på julegave indkøb i Ålborg, der var mange mennesker, men vi fik købt næsten alle gaverne. Torsdag kom så den længe ventet dag for jule koncerten, og det blev en helt fantastisk dag. Tak for opbakningen til jer forældre også til kaffen i gruppen bagefter, det blev en rigtig hyggelig aften.

Lørdag kørte vi til Ålborg og besøgte Josefine for at fejre hendes 20 års fødselsdag, som er den 13. december. Vi fik lækker aftensmad, hyggede rigtigt meget og så fik vi også hilst på Josefines kat, Røde som vi har hørt meget om.

Søndag købte vi pakker igen, den her gang til det store Banko spil på skolen næste torsdag den 20. december. Og vi pakkede dem også ind allesammen, så nu er vi uddannede i julegave indpakning.

Tirsdag tog vi på julehygge tur hele gruppen. Vi var Ålborg og spise og så var vi i Ålborg teater. Vi så forestillingen "Et Juleeventyr" af Charles Dickens, stykket var både sjovt og lidt uhyggeligt.

Torsdag holdt vi vores traditionelle gruppe 4 julefrokost. Vi havde inviteret gæster som hjælper os i dagligdagen. Så Ole, Jane og Kirsten kom på besøg og de havde sørme en gave med til os, en kost med langt skaft og et fejeblad. Sådan et sæt manglede vi så det var dejligt. Vi serverede sild, rejer, laks, fiskefilet, leverpostej, frikadeller og tarteletter. Så spillede vi pakkespil og sluttede af med ris alamande.

Torsdag aften var vi på skolen til genindvielse af elevrummet. Jens gav pizza til aftensmad og så var vi inde og spille Wii, bordfodbold, airhocky og nogen spillede ludo.

I ønskes en dejlig december weekend med masser af afslapning :-)

Julehilsen fra Gruppe 4