Ugebrev - uge 50 - gruppe 314-12-2018 - 09:30

En sjov uge med skuespil og indvielse af elevrummet!

Kære alle læsere

I denne uge har vi lavet mange spændende ting:

Friluftslinjen:

-  Vi havde besøg af Jens, som skulle høre om vores spændende projekter på linjen

-  Vi fremlagde om affaldssortering og viste hvordan man kan sortere alt Limfjordsskolens affald

-  Vi fremlagde vores træprojekter, hvor vi viste billeder fra forløbet

-  Vi har været på tur til Jenle plantage, hvor vi lavede mad over bål og fandt nisser i skoven - Der blev desuden flækket brænde i massevis!

Musiklinjen:

-  Vi har gennemgået julekalendermusikken gennem tiden - siden 1962 hvor man første gang udsendte julekalender i fjernsynet.

-  Vi har set ”Et juleeventyr” færdigt.

-  Vi har snakket om julekoncerten og set musiklinjens indslag på video + et par sange af koret. Alle er enige om, at koncerten gik super godt!

Der er lagt en video af julekoncerten op på Limfjordskolens youtubeside, samt facebookside.
I kan se den på youtube via dette link:

-  Vi har sunget startsang og danset som vi gør hver dag på musiklinjen.

-  Vi har fundet nye sange til sang/danse-mappen.

Køkkenlinjen:

- Vi har lavet dej til kagefigurer og bagt 2 forskellige slag

- Vi har pyntet kagefigurerne med glasur og krymmel

- Vi har foldet æsker til at putte nogle af kagerne i og resten gav vi til alle elever til overlap

- I denne uge har vi mandag lavet risengrød, som vi tirsdag lavede til risalamande. Vi havde en mandel som Mille vandt.

Resten af ugen i skolen:

Der har været kor. Koret skal synge en ekstra koncert for læringscenter Himmerland på mandag!

- Vi lavede vores egen fortolkning af "Et juleeventyr", hvor eleverne skulle spille skuespil!

- Ditte har været ved Slettestrand og svømme

- Resten af holdet havde botræning

- Fredag sluttede ugen med svømning, hvor vi var så heldige at komme i badeland i anledning af den forestående juleferie!

- Nogen var i klassen og lave gymnastik

- Sidst men ikke mindst så sluttede med ugebrevstime

Bodel:

Torsdag havde vi genindvielse af elevrummet, efter det i en periode har været brugt til opmagasinering.

Aftens startede med Pizza i pyramiden, herefter var der hygge og spil i elevrummet.

På søndag er det Bettina og Sofie som tager imod.

Vi ønsker jer alle en dejlig weekend, og glædelig 3. søndag i advent!

Mvh alle fra gruppe 3