Ugebrev - uge 49 - Gruppe 407-12-2018 - 11:15

Undervisning, juletravlhed og spænding har præget ugen . . . og en skøn julekoncert med kor og musiklinjen i Løgstør kirke torsdag aften.

Kære forældre.

I denne og sidste uge har Hanna, Maja og Josefine haft elevkonferencer. Det har været nogle gode møder, hvor der blev snakket om alle de gode ting ,der er sket på Limfjordsskolen, siden de startede. Alle er spændte på fremtiden og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe de unge piger videre i deres uddannelse til livet . . :-)

Mandag og tirsdag var eleverne på linjer.

Musiklinjen:

• Mandag har vi været i 4sound for at udforske musikinstrumenter

• Vi har investeret i nye drumpads, og de er mega fede

• Vi har øvet til julekoncerten

• Vi har set julemusikfilm

• Vi har haft generalprøve til årets store julekoncert i Løgstør kirke

På Kunst og samfundslinjen skulle vi have hentet plader i XL-byg til vores store GRAFFITI malerier. Maja og Martin kørte med Karen i XL byg og imens ryddede resten af eleverne op i det ene cykelskur og fik indrettet et malerværksted derude. Over middag kom de første elever igang i den nye værksted. Vi starter med at fremstille 3 Graffiti malerier i fællesskab. Eleverne har i fællesskab besluttet ud fra deres skitser, hvordan de skal males. Eleverne synes, det er sjovt at afprøve teknikken med rigtig spraymaling.

Friluftslinjen:

Mandag blev der igen arbejdet med træ om formiddagen. Over middag var nogle aktive i gymnastiksalen, mens andre arbejdede videre med deres træprojekter.

Tirsdag var vi på tur om formiddagen til Rønbjerg, hvor vi skulle udfordre os selv på forhindringsbanen. Derefter kørte vi en tur til Ertebølle for at se ud over Limfjorden i det vilde blæsevejr.

Over middag var det tid til juleværksted, hvor der bl.a. blev lavet julehjerter og stjerner.

Onsdag: Alle øvede kor til julekoncerten. Herefter arbejdede vi med opgaver efter skema sammen med Majken. Over middag lærte vi at flette et julehjerte med strimler.

Torsdag øvede koret i kirken hele formiddagen. Over middag gik pigerne i Gr.4, hvor de lavede botæning. Torsdag aften var så den store julekoncert :-) Kirken var fyldt med glade tilskuere, mange forældre og venner. Eleverne havde glædt sig til at optrænde og det blev en dejlig aften.  Eleverne var så dygtige og koncerten gik meget fint - hele kirken svingede :-) Bagefter var der julehygge i Gr.4, hvor gæsterne fik kaffe og æbleskiver og dadelkugler . . mums.

Fredag var eleverne til svømning, hvor der blev taget svømmetider. Vi skal tilmelde os svømmestævnet, som løber af staben i feb.2019. I skolen lavede vi julepynt til at pynte op i pyramiden og  sammen lavede vi  ugebrevet færdigt.

Vi ønsker jer en dejlig weekend og 2.søndag i advent.

Mange hilsener Gruppe 4