Ugebrev - uge 47 - Gruppe 423-11-2018 - 11:11

Julehumøret kommer snigende . .

Kære Forældre.

Mandag og tirsdag var der fuld gang i linjerne. Det er godt at opleve eleverne engagerede i der linjefag.

Friluftslinjen:

• Mandag: Samlede affald på morgengåturen. Om formiddagen blev der arbejdet videre med vores projekter i træ – mange var i gang med at brænde. Over middag blev der forberedt til tirsdagens besøg på Skraldeskolen. Vi snakkede bl.a. om genanvendelse af pap, papir, glas, metal og hård plast.

• Tirsdag formiddag: Tur til Skraldeskolen under Renovest. Her lærte vi endnu mere om affald og rigtig affaldshåndtering. Vi så desuden selve genbrugspladsen og deres fine genbrugsbutik. Over middag blev der slappet af med en film.

• Musiklinjen:

• Sang startsangen og dansede til 2 selvvalgte sange

• Øvede til julekoncerten - både sangene vi skal synge med koret og musiklinjens indslag

• Roterede på forskellige ”stationer” i sammenspil; sang i mikrofon, trommer og bjælder

• Gik morgenrunden i den friske luft både mandag og tirsdag

• På kunst- og samfundslinjen starter vi også med morgengåtur og herefter Ultra Nyt, hvor eleverne øver sig i at kommunikere om de aktuelle emner. For mange af eleverne er det en svær kunst at referere nyhederne, lytte til hinanden og indgå i dialog om et emne.

• Bagefter havde vi en Brainstorm i klassen. Vi skal snart igang med store Graffiti malerier og vi skulle finde frem til et fælles tema. Eleverne havde mange gode ideer. De vil gerne lave nogle billeder, som fortæller om venskber, fester og at selv om man er handicappet, skal man være glad for at være den man er. Rigtig gode emner, som eleverne de næste uger vi prøve at omsætte til Graffiti-kunst!! Eleverne arbejdede både mandag og tirsdag videre med graffiti.

• Onsdag: Korfolkene var til kor og øve sangene til julekoncerten i Løgstør kirke den 6. december. Imens var retsen ude at gå en tur og se Ultra Nyt i klassen. Efter formiddagspausen kastede vi os over forskellige faglige opgaver. Over middag var flere af pigerne til fys. Maja og Josefine lavede kreative ting ud af birkegrene. De blev rigtigt flotte.

Torsdag blev der fremstillet de første julekreationer til klassen. Over middag var pigerne i   Gr.4 og lave botræningsopgaver.

Fredag var der svømning, hvor alle er meget aktive. I klassen havde vi engelskundervisning og ugebrev. Pigerne glæder sig til en hyggelig weekend i gruppen. De skal på julemarked og julehygge :-)

I ønskes en rigtig god weekend :-)

Mange hilsener Gr.4