Ugebrev - uge 47 - Gruppe 222-11-2018 - 10:31

Nu tæller vi altså snart ned til december!

Kære læsere

Så gik uge 47 også - og vi kan altså godt mærke, at julehumøret og julestemningen er ved at komme til Limfjordsskolen. Vi prøver dog at vente indtil d. 1. december, før vi går helt juleamok!

Skoledelen:

I denne uge har vi igen været på linjer mandag og tirsdag i. Onsdag, torsdag og fredag har været i gruppe regi, som vi plejer.

Musiklinjen:

- Julesange, julesange og julesange. Der er nemlig snart JULEKONCERT :-D :-D :-D

- Vi har danset og sunget startsang

- Roteret på forskellige stationer i sammenspil, med sang i microfon, trommer og bjælder

Friluftslinjen:

- Samlet affald

- Snakket affaldssortering

- Arbejdet videre med vores træprojekter

- Vi har været på skraldeskole

Kunst og Samfund:

- Øvet os i at male skygger

- Arbejdet med vores kendetegn

På kunst- og samfundslinjen starter vi også med morgengåtur og herefter Ultra Nyt, hvor eleverne øver sig i at kommunikere om de aktuelle emner. For mange af eleverne er det en svær kunst at referere nyhederne, lytte til hinanden og indgå i dialog om et emne. Bagefter havde vi en Brainstorm i klassen. Vi skal snart igang med store Graffiti malerier og vi skulle finde frem til et fælles tema. Eleverne havde mange gode ideer. De vil gerne lave nogle billeder, som fortæller om venskber, fester og at selv om man er handicappet, skal man være glad for at være den man er. Rigtig gode emner, som eleverne de næste uger vi prøve at omsætte til Graffiti-kunst!! Eleverne arbejdede både mandag og tirsdag videre med graffiti.

Køkkenlinjen:

- Arbejdet videre med emnet om koen

- Været i fakta for at finde varer som kommer fra koen

- Set film om "æblet og ormen"

Onsdag:

- Simon og Petre har været i praktik

- Der har været korøvelse

- Vi har knoklet med faglige opgaver, og der blev virkelig knoklet igennem med dansk og matematikopgaverne.

- Enkelte var i gymnastiksalen

Torsdag:

Botræningseleverne lavede hemmeligheder - så det kan vi desværre ikke afsløre noget om!

Boundervisningseleverne startede et nyt emne der handler om "at flytte hjemmefra"

Fredag:

- Svømning hvor vi bl.a. er startet på at træne hovedspring

- enkelte var til motorik i gymnstiksalen og andre var til ridefys

I den kommende uge skal vi igen arbejde på linjerne. Derudover begynder koret at øve mere intensivt mod julekoncerten - de tager bl.a. ned i kirken og øver, så der også kan komme styr på opstillingen osv.

Ha en rigtig dejlig weekend!

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2