Ugebrev - uge 47 - Gruppe 123-11-2018 - 11:00

Endnu en uge med linjer..

Kære forældre, venner og andre nysgerrige læsere.

Mandag og tirsdag på linjerne:

Køkkenlinjen:

Mandag: Vi startede med morgengymnastik. Thomas var i køkkenet og arbejde. Alle mand kørte i Fakta for at finde varer, der stammede fra koen, direkte eller indirekte. Over middag så vi filmen ”Æblet og ormen”, mens vi spiste det samme som nogle køer; majs. Vores var poppede…

Tirsdag: Marius gik lang morgengåtur, næsten uden regn. Vi smagte og snakkede om de 5 grundsmage, hvor produkter fra koen næsten kunne repræsentere alle smagene. Vi smagte også med næsen (persille) og spiste med ørerne (æble). Vi spiste samlet i pyramiden. Over middag lavede vi videre på ko-bogen. hvor Marius arbejde med, hvilke produkter vi får fra koen.

Oliver P. og Thomas var I køkkenet og bage brød til aspages suppen. De nåede at være med til at smage grundsmagene. Over middag var Thomas med Elven i gymnastiksalen og spille floorball, og Oliver P. var med Thomas ude og cykle. Vi rundede dagen af i klassen sammen med resten af holdet, hvor filmen ”Æblet og ormen” blev gennemgået.

Kunst- og samfundslinjen:

- vi har haft nyheder,

- arbejdede videre med graffitti, det blev lavet videre med vores egne grafittis.

På kunst- og samfundslinjen starter vi også med morgengåtur og herefter Ultra Nyt, hvor eleverne øver sig i at kommunikere om de aktuelle emner. For mange af eleverne er det en svær kunst at referere nyhederne, lytte til hinanden og indgå i dialog om et emne. Bagefter havde vi en Brainstorm i klassen. Vi skal snart igang med store Graffiti malerier og vi skulle finde frem til et fælles tema. Eleverne havde mange gode ideer. De vil gerne lave nogle billeder, som fortæller om venskber, fester og at selv om man er handicappet, skal man være glad for at være den man er. Rigtig gode emner, som eleverne de næste uger vi prøve at omsætte til Graffiti-kunst!! Eleverne arbejdede både mandag og tirsdag videre med graffiti.

Musiklinjen:

- har sunget julesange

- har sunget startsangen og danset 2 sange fra youtube

- musikstationer med trommer, mikrofonsang og bjælder

- fået morgenture

Friluftslinjen:

- Har samlet skrald, har lavet træarbejde, har samlet brænde, har forberedt besøg på Skraldeskolen

.- Besøgte skraldeskolen, lærte at sortere skrald.

Onsdag:

Korfolkene var til kor og øve sangene til julekoncerten i Løgstør kirke den 17. december. Imens var retsen ude at gå en tur og se Ultra Nyt i klassen. Efter formiddagspausen kastede vi os over forskellige faglige opgaver. Kasper var en tur med Lærer-Thomas i Fakta, hvor de skulle snakke med butikschefen Mona, hvor de fik aftalt praktik allerede i næste uge. Martin, Thomas og Marius havde også lærer-elev samtale med Thomas, hvor de fik planlagt det sidste i forbindelse med deres praktikker i XL-Byg i henholdsvis uge 48 (Martin), 49 (Thomas) og 50 (Marius). Det bliver nogle spændende uger, vi går i møde.

Torsdag:

Torsdag var der botræning, imens skoleholdet denne gang var ude og ride i Vildsted. Dette var sidste tur med ridning i denne omgang i gruppe 1.

Fredag:

Fredag var vi til svømning. I klassen lavede vi ugebrev sammen.

Personalet og eleverne fra gruppe 1 ønsker alle en rigtig god weekend.