Ugebrev - Uge 46 - Gruppe 116-11-2018 - 10:30

Besøg af bands fra Ranum

Kære familie, venner og andre læsere.

Mandag og tirsdag på linjerne:

Hele skolen havde mandag besøg af kollektivet i Ranum, som optrådte med 3 forskellige bands. Der blev sunget egne sange og andres sange. Desværre synes eleverne at det meget højt, og desværre er lyden ikke så god i gymnastiksalen. Men vi nød alligevel besøget

Kunst- og samfundslinjen starter vi dagen med en kort gåtur. Herefter lytter vi til nyheder på Ultra Nyt og udveksler holdninger indbyrdes om de aktuelle emner. Efter 10-pausen arbejder eleverne videre med at eksperimentere med Graffiti bogstaver og mere personlige interesser og holdninger begynder at titte frem i elevernes billeder. Eleverne er meget optaget af arbejdet, og det er en fornøjelse at iagttage deres engagement. Tirsdag fortalte Karen om Graffiti-kulturens oprindelse. Vi så eksempler på ulovlig graffiti og så en kort film om en gruppe graffiti malere, som maler ulovlig graffiti og derved laver hærværk. Vi drøftede efterfølgende filmens indhold, og alle elever er enige om, at det skal man selvfølgelig ikke gøre!

Køkkeninjen:

- Vi har vasket op

- Vi har lavet motion

- Tirsdag bagte Oliver P. flutes til hele skolen med de andre.

- Oliver P. har lavet smør ud af fløde, og Marius har lavet ost ud af varm mælk og lidt eddike.

- Køkkenlinjen har også arbejdet videre med ko-emnet på pc.

Friluftslinjen:

- Anton har samlet skrald på morgengåturen.

-  Der er blevet arbejdet videre på jeres navneskilte i træ.

- Linjen har været på tur til Rebildbakker, hvor de gik 3,6 km op og ned - der var mange trapper, men drønt flot natur i efterårsfarver.

Musiklinjen:

- David har gået morgentur begge dage.

- Der er blevet øvet julesange, og danset.

- På linjen er der prøvet at synge i mikrofon, David var mægtig god til det.

Onsdag:

- Der var denne onsdag kor i gr.2's klasseværelse, da der skulle filmes en del. Alle havde sort trøje på, og der var opstillet en lille scene. Der øves ihærdigt til julekoncerten.

- De der ikke går til kor var på morgengåtur + havde nyheder.

- Vi lavede en Kahoot med billeder fra skolen.

- Fri overmiddag pga teammøde

Torsdag:

- Halvden botræning/ halvdelen var til ridning på Vilsted Søggaard

- Alle var nede i byen over middag

Fredag:

- Svømning og ugebrevstime (med vikar :) )

Personalet og eleverne fra gruppe 1 ønsker alle en rigtig god weekend.