Ugebrev - uge 45 - Gruppe 109-11-2018 - 11:01

Den årlige efterårsfest!

Bodel

Denne uge er gået med lidt af hvert. I weekenden var holdet i Løgstør biograf og se animationsfilmen "Small foot".

Mandag eftermiddag blev der lavet gymnastik og spillet floorball i idrætforeningen.

Tirsdag var en enkelt til aftensskole. Resten af holdet hyggede på værelserne med kammerater, spillede Sims på computer i stuen og der blev lavet hatte af karton til den store fest om torsdagen.

Onsdag eftermiddag stod den igen på frivillig svømning i Rønbjerg og Onsdagsmøde om aftenen.

Torsdag blev Oliver L 18 år. Stort tillykke til ham! Eftermiddagen gik med at fejre ham, sammen med hans familie.

Om aftenen var den årlige efterårsfest som elevrådet her på Limfjordsskolen arrangerer. Til festen er flere bosteder udefra også inviteret, så det er en ret stor fest der bliver afholdt. I år var temaet "hattefest". Pyramiden og gangene var flot pyntet op med både rigtige hatte, hatte i karton og hatte lavet på perleplader, og de fleste festdeltagere havde iført sig en hat. Desuden var der en dj som spillede op til dans, diskolys, snacks, lidt at spise og en bar hvor mange kunne købe øl og sodavand.

Festen var en succes og den var det store samtaleemne omkring morgenbordet fredag.

Onsdag d. 12/12 tager vi på julegaveindkøb. I må derfor meget gerne begynde at sende jeres juleønsker med herop, på sms eller på mail.

Skole

Mandag og tirsdag på linjerne:

På Kunst- og samfundslinjen har vi holdt kursus i at designe Graffiti bogstaver. Alle elever, har skrevet deres eget navn, lært at lave skygger, rammer og efekter i billedet. Vi har også snakket om farvernes betydning. Komplimentærfarverne bruger man, når der skal "pang på". Eleverne er nu i gang med at eksperimenter med egne ideer, og omsætte ideerne til Graffiti kunst. Super kreative unge mennesker . . year!!

På Musiklinjen har de hørt musik. De har også øvet sammenspil samt ryttet op i klassen. Musiklinjen har øvet en masse sange, som de senere skal optræde med til den årlige julekoncert sammen med resten af skolens kor.

Friluftslinjen har været på tur til Vejlerne, hvor de var ude og kigge efter fulgle. Linjen har også været ude og samle affald på deres morgen gåtur.

Om mandagen på Køkkenlinjen blev der bagt pizzasnegle og pølsehor - 300 stk. i alt! De skulle bruges til den store Hattefest torsdag aften på skolen. Tirsdag lavede havldelen af linjen mad ude i det store køkken sammen med Eva. Vi lavede mad til hele skolen og nogle gæster, der kom på besøg og fik frokost hos os. Den anden halvdel fortsatte deres emne om "koen". Her blev der også tid til at lave lidt "eksperimenter". Der blev bl.a. rystet fløde piskefløde til smør og flødeskum, som blev nydt i en varm kop kakao til overlap.

Onsdag:

Nogle var til kor, imens resten tog ud på en morgengåtur. Hele gruppe 1 pakkede bussen og tog på rundfart i Løgstør. Vi kørte omkring Fakta og XL-Byg, hvor vi skulle vises rundt og høre lidt om de forskellige arbejdsopgaver, da flere elever fra gruppen måske skal i praktik nogle af disse steder. Nogle elever havde allerede prøvet praktik i Fakta, og kunne fortælle om deres oplevelse. Over middag lavede vi faglige opgaver på computer. Her prøvede vi programmet "Matematikfessor".

Torsdag var der botræning, imens skoleholdet denne gang var ude og ride i Vildsted.

Fredag var vi til svømning. I klassen lavede vi ugebrev sammen, og der blev også tid til lidt sjov og hygge med Kahoot og  lidt Wii.

Søndag er det Tina C og Christian som tager imod på skolen

I ønskes alle en rigtig dejlig weekend!

Mange hilsner gruppe 1.