Ugebrev - uge 20 - Gruppe 416-05-2019 - 12:26

Vi har lavet dagbøger og opslagstavler med masser af billeder fra studieturene :-)

Kære forældre.

Så er vi hjemme på skolen igen efter fantastiske studieture :-)

I studietursugen blev der udskrevet valg, og vi prøver at nå at undervise eleverne lidt i Demokrati og Folketing inden valget!!

Kunst- og samfundslinjen startede vi med at se en masse skønne billeder fra studieturen. Vi har lavet en Power Point præsentation, som vi gerne vil vise jer til forældredagen  . . . I kan glæde jer ;-)

Eleverne lavede tegneopgaver af Skagens malerier, som de nu havde set på museet. Vi pakkede vores flotte glasting ud og satte ophæng på malerierne vi malede i Skagen, så de kan komme op at hænge på skolen.

Over middag cyklede alle elever både mandag og tirsdag en dejlig tur i det skønne vejr :-) To elever var med på genbrugspladsen for at finde nogle flotte gamle cykelhjul til en glasudstilling.

Musiklinjen:

Vi fik evalueret vores fantastiske studietur. Alle var glade for at det havde været en super uge med mange indtryk og musikalske oplevelser. Vi fik lavet og udleveret dagbogen for studieturen, og fik snakket og set billeder. Der blev også tid til at øve et par af de sange som vi skal synge på Sølund om en måned.... ja en måned. Det går hurtigt, og vi glæder os meget.

Tirsdag var vi i Musikkens Hus i Aalborg, hvor vi så et musikalsk sørøverspil om "De Frygtede Pirater", hvor vi hørte om sørøverne der skulle finde rytmer og toner for at finde skatten. Det var mega fedt, og det var kanon dygtige musikere der var med.

Friluftslinjen:

Mandag var alle lidt trætte efter vores super gode studietur til Sønderjylland i sidste uge. Vi fik dog i fællesskab pakket alt vores grej ud efter turen, og vi fik evalueret på turen. Alle eleverne gav turen, stedet og aktiviteterne mange stjerner, og alle var enige om, at det havde været en rigtig god tur. Over middag begyndte vi på efterbehandlingen af studieturen, og der blev bl.a. arbejdet med billeder fra turen.

Tirsdag tog vi på en kort men god tur. Vi kørte til Aggersund aktivitetsbane, hvor der blev spillet fodbold og trænet på diverse motionsredskaber. Det blev til mange gode grin, og vores motorik blev godt udfordret.

Over middag delte vi os i to hold. Et hold gik i gang med praktisk arbejde udendørs - bl.a. skal vores brændeskur have en renovering. Det andet hold arbejdede i klassen med studietursbillederne.

Onsdag var vi tilbage ved almindelig undervisning. Vi fik øvet mange sange og vi arbejdede med opgaver. Vi kiggede i kalenderen og fik planlagt de næste onsdage. Næste onsdag skal vi nemlig til Tour de Louns, og det glæder vi os til. Der er jo fest om aftenen.

Over middag var hele gruppen med til masser af motion og frisk luft på forhindringsbanen ved Rønbjerg, og det vatr ekstra hyggeligt, for vi havde også to piger med fra gruppe 3.

I ønskes en rigtig dejlig Bededagsferie med masser af sol og sommer :-)

Mange hilsener fra os på skolen :-)