Månedsbrev - Gruppe 2 - April - Bodel03-05-2019 - 12:00

April måned i gruppe 2

Uge 14:

Vi har på weekendholdet i denne uge holdt afslutning for vores pædagog, Jytte, som er går på pension senere i denne måned.

Vi har hygget om hende med go’ mad og is med jordbær.

Uge 15:

Ugen er gået med at lave påskepynt og få det hængt op i gruppen.

Tirsdag var nogle af eleverne til fodboldstævne.

Fredag var alle til afskedsreception med Jytte, som havde sin sidste dag efter 40 år på Limfjordsskolen.

Weekenden har stået på hygge med få elever tilbage på skolen. Fredag aften med hjemmelavede pizzaer, og tv-hygge i stuen.

Lørdag stod på Aalborg storcenter og en tur på Bones.

Søndag fik vi lov til at komme ud og hilse på en flok hundehvalpe, og afsluttede med is i det gode vejr.

Uge 16:

Mandag, tirsdag og onsdag med få elever på skolen inden påsken bydes velkommen. Der er blevet hygget, sovet længe, og nydt at holde fri.

Uge 17:

Tilbage efter påsken med stille og rolige dage. Tirsdag morgen var det lidt hårdt at komme op.

I weekenden var vi ude og se små lam, og en tur ved vandet.

I morgen, tirsdag, er det gruppens tur til at planlægge en aktivitetsaften, og vim har planlagt en Wellness - aften.