Månedesbrev - gruppe 3- April- Bodel03-05-2019 - 12:00

Nyt fra gruppe 3 - April

April måned bød bl.a. på en lang påskeferie.

Før ferien gav Limfjordskolenskor forårskoncert i Løgstør kirke.

Inden vi gik på påskeferie, havde påskeharen været på besøg, så der blev ledt efter påskeæg.

I tirsdags har vi haft wellness aften, hvor man kunne få fodbad, ansigtsmaske og ordnet negle. Det var rigtigt hyggeligt.

Derudover så er denne uge også gået med at få pakket til studieturerne, som starter på mandag.

I den kommende månede skal vi bl.a. til Tour De de Louns, som arrangeres af Lounsgaarden. Det er en aktivitetsdag, hvor vi inddelse i hold og skal på et løb, med mange forskellige aktiviteter. I år er temaet sport. Om aften er der fest.

Så for vi besøg af Jens Kristain, som er friluftsvejleder. Han kommer et par tirsdage om eftermiddagen og laver friluftsaktiviteter sammen med os.

Derudover så har vi forældreaften d. 29/5 kl. 16.30-19. Senest tilmelding d. 16/5.