Ugebrev - uge 17 - Gruppe 126-04-2019 - 11:08

Dejlig uge

Kære alle forældre.

Tirsdag:

Køkkenlinjen lavede hele holdet pizza i køkkenet på loftet.

Kunst- og samfundslinjen arbejdede videre med at fremstille fisk i ler. Denne gang skulle eleverne arbejde med tredimisionel form, hvilket lykkedes helt godt. Det er ikke et nemt materiale at arbejde med ler . . .men øvelse gør mester . . og der blev fremstillet spændende fisk og havdyr :-) Efter studieturen skal alle lertingene brændes og glaseres. Over middag kørte vi til Rønbjerg, hvor eleverne blev udfordret på forhindringsbanen. Det er både godt og hårdt at få kroppen i gang efter ferien!

Musiklinjen:

Vi startede frisk efter påske med at snakke om den kommende studietur. Vi gennemgik programmet og så billeder fra Dronningens Ferieby, hvor vi skal bo.

Vi nåede også at arbejde med vores sambainstrumenter, som vi skal have med på studieturen.

Onsdag:

Onsdag var der kor og gåtur i det dejlige vejr. Herefter stod den på faglige opgave, hvor nogle arbejdede med danskopgaver, andre med matematik og nogle helt tredje øvede knallertteori. Over middag så vi en dokumentar, der handlede om, hvordan regnen forvandlede n ørken til en oase. Det var rigitg spændende.

Torsdag:

Var der botræning og boundervisning. For undervisningsholdet blev der lavet perspektivtegning, øvet mere knallertteori, og så fik vi også tid til at spille brætspillet "Ego". Det var rigtig sjovt og lærerigt, da vi skulle gætte, hvad vi troede hinanden tænkte. Over middag var vi i byen og hæve penge og handle ind.

Fredag:

Fredag var vi ude og svømme, og til morgensang fik vi overrakt vores svømmemærker. Vi havde endda to nye skolerekoder, der begge blev sat af elever fra gruppe 1. Både Martin og Oliver L. svømmede hver 1250m, hvilket er ny skolerekord. Vi sluttede dagen af med at lave ugebrev sammen på klassen, og bagefter kastede vi os over endnu et spil "Ego".

Gruppe 1 ønsker alle en rigtig god weekend.