Ugebrev - uge 17 - gruppe 326-04-2019 - 11:06

Tilbage fra en dejlig påskeferie!

Kære alle

Vi er tilbage, friske og veludhvilet, fra en dejlig påskeferie og vi har alligevel nået mange spændende ting:

Kunst- og samfundslinjen arbejdede videre med at fremstille fisk i ler. Denne gang skulle eleverne arbejde med tredimisionel form, hvilket lykkedes helt godt. Det er ikke et nemt materiale at arbejde med ler . . .men øvelse gør mester . . og der blev fremstillet spændende fisk og havdyr :-) Efter studieturen skal alle lertingene brændes og glaseres. Over middag kørte vi til Rønbjerg, hvor eleverne blev udfordret på forhindringsbanen. Det er både godt og hårdt at få kroppen i gang efet ferien!

Musiklinjen:

Vi startede frisk efter påske med at snakke om den kommende studietur. Vi gennemgik programmet og så billeder fra Dronningens Ferieby, hvor vi skal bo.

Vi nåede også at arbejde med vores sambainstrumenter som vi skal have med på studieturen.

Køkkenlinjen:

Vi har lavet pizza med en masse lækkert fyld. Vi er efterhånden blevet rigtigt gode til det, da vi får øvet den samme opskrift hver uge!

Friluftslinjen:

Friluftslinjen tog tirsdag på tur til Lille vildmosecenteret, hvor vi mødtes med naturvejleder Jakob. Han gav os undervisning i det danske dyreliv og naturen. Vi var desuden i en ørnesimulator og fik en rundvisning i naturen rundt om centeret. Det var en rigtig god tur, og en dejlig måde at komme tilbage fra ferie på.

Resten af ugen i gruppen:

- Vi arbejdede videre med fyrtøjet, hvor vi fik gjort vores papmache modeller færdige. Nu skal de males!

- Onsdag over middag var 3 piger fra gruppe 3 med i undervisningen hos gruppe 4. Der arbejdede vi med nogle kendte øvelser plus en ny øvelse. Den handlede om tillid og øjenkontakt. Vi sluttede dagen af med en frisk gåtur.

- David har været på arbejde i køkkenet

- Alle har fået massere af frisk luft og motion!

- Der har været botræning, men der var ikke så beskidt eftersom alle har været hjemme i påsken.

- Fredag stod den på svømning. Til morgensang fik alle eleverne udleveret et diplom med svømmemærker, som præmie for de mange baner som de har svømmet til svømning. Alle er så gode!

- Vi sluttede ugen med ugebrevstime, hvor vi skrev ugebrev og fik rundet ugen af.

I ønskes alle en dejlig weekend.

Mvh alle os i gruppe 3