Ugebrev - uge 17 - gruppe 426-04-2019 - 10:56

Vi har travlt i skolen med studietursforberedelser . . :-) Afslutning ridning Vildsted Søgård.

Kære Forældre.

Så er vi tilbage i skolen efter en dejlig påskeferie. Eleverne startede tirsdag med linjedag.

Kunst- og samfundslinjen arbejdede videre med at fremstille fisk i ler. Denne gang skulle eleverne arbejde med tredimisionel form, hvilket lykkedes helt godt. Det er ikke et nemt materiale at arbejde med ler . . .men øvelse gør mester . . og der blev fremstillet spændende fisk og havdyr :-) Efter studieturen skal alle lertingene brændes og glaseres. Over middag kørte vi til Rønbjerg, hvor eleverne blev udfordret på forhindringsbanen. Det er både godt og hårdt at få kroppen i gang efter ferien!

Musiklinjen:

Vi startede frisk efter påske med at snakke om den kommende studietur. Vi gennemgik programmet og så billeder fra Dronningens Ferieby, hvor vi skal bo.

Vi nåede også at arbejde med vores sambainstrumenter som vi skal have med på studieturen.

Friluftslinjen tog tirsdag på tur til Lille vildmosecenteret, hvor vi mødtes med naturvejleder Jakob. Han gav os undervisning i det danske dyreliv og naturen. Vi var desuden i en ørnesimulator og fik en rundvisning i naturen rundt om centeret. Det var en rigtig god tur, og en dejlig måde at komme tilbage fra ferie på.

Onsdag var der kor, hvor vi øvede sange til næste koncert - nemlig til Sølund Festival. Vi prøvede også nye trøjer, for at finde den rigtige størrelse. Det bliver så sejt at få de flotte trøjer på til koncerten. Derefter blev der arbejdet rigtigt godt med de individuelle opgaver. Vi fik også besøg af Jens og to andre, som havde lyst til at se og høre om vores skole. Over middag tog nogen til fysioteapeut, og vi andre havde 3 piger fra gruppe 3 med i undervisningen. Der arbejdede vi med nogle kendte øvelser plus en ny øvelse. Den handlede om tillid og øjenkontakt. Vi sluttede dagen af med en frisk gåtur.

Torsdag var der bo-undervisningsdag i skolen. Dagen startede med samling på skolen. Kl.10 kørte vi til Vildsted Søgård for sidste gang i år. Pigerne har haft 4 gange med ridning derude og de er alle blevet trygge ved hestene og nyder turene i skoven på hesteryg. Denne gang havde vi inviteret Liina med derud og hun fik også en dejlig tur :-)

Fredag svømmede vi baner i Rønbjerg og til morgensamling blev der delt svømmemærker ud til alle elever, der er med til svømmeundervisning om fredagen. De har gjort det super godt :-)

Rigtig god weekend til jer derhjemme.

Mange hilsener fra skolen