Månedsbrev marts - gruppe 208-04-2019 - 10:30

Månedsbrev fra gruppe 2 - Marts 2019

Uge 9:

Fredag er der blevet hygget med X-factor og dyner i sofaen.

Lørdag var MGP aften, hvor der var konkurrence, hvor man kunne gætte på, hvem der vandt. Der var præmie til den der gættede rigtigt.

Uge 10

Botræningen i denne uge har stået på forårsrengøring. Dynerne har været ude i solen, og der er blevet

luftet godt ud i det gode vejr. Endvidere blev der indkøbt forårsblomster til gruppen, som bliver plantet i

weekenden.

Lørdag gik turen til Hirtshals til Nordsøen Oceanarium, hvor et par kammerater fra gruppe 1 også var med. Vi sluttede af med aftensmad på turen.

Uge 12

Mandag aften havde elevforeningen arrangeret bolsjeaften, hvor der blev lavet forskellige bolsjer. En super hyggelig aften, hvor mange af eleverne hyggede sig med at klippe og spise bolsjer.

Weekenden har stået på hygge i gruppen med hjemmelavede pandekager og go’ mad.

Uge 13

Mandag havde gruppe 1 lavet vafler til alle elever, i anledningen af international vaffeldag.

Tirsdag var vi inviteret i Ranum Kollektiv, for at se Teater.

Torsdag var der nogle elever, som tog til Kandisbal i Lanternen, imens andre havde grillaften her hjemme.

I weekenden var holdet en tur i Randers Regnskov.

Som et nyt tiltag i huset er der fællesspisning til frokost en gang om måneden. Fællesspisningen er som udgangspunkt altid den første onsdag i hver måned.

D. 29/5 holder vi forældredag, indbydelserne kommer ud til Jer, men sæt gerne kryds i kalenderen.