Forsikringer

Ansvarsforsikring og ulykkesforsikring
Nogle unge kan være dækket af forældrenes ansvarsforsikring indtil de bliver 21 år.
Undersøg om det også gælder jeres selskab. Hvis den unge ikke er dækket ind af den, kan den unge selv tegne én. Desværre er der flere forsikringsselskaber, som er tilbageholdende over for at forsikre udviklingshæmmede. Vi kan derfor henvise til Handiforsikring som i samarbejde med LEV har et godt tilbud.
Klik på linket her og se mulighederne

Tyveri og indbo.
Hos nogle selskaber er eleverne dækket af familiens forsikring indtil de bliver 21 år. Flere selskaber har dog ændret det, så man som udeboende ung skal have sin egen forsikring fra det 18. år. Også her kan det være en ide at undersøge tilbuddet fra Handiforsikring.

Rejseforsikring.
Når der planlægges udlandsrejser, tegner skolen en hjemrejseforsikring, som træder i kraft, der hvor det gule sygesikringsbevis ikke gælder mere.

LEV har også en forsikringskonsulent som kan vejlede jer på tlf 36 35 96 40