Handicappris til FDF08-12-2016 - 09:46

Limfjordsskolen indstillede FDF Løgstør til fornem pris

Vesthimmerlands Kommunes handicapris 2016 går i år til FDF Løgstør. Den gives som anerkendelse for det store arbejde de gør med at give et spændende fritidstilbud til bla. Limfjordsskolens elever.

Tilbuddet startede i august 2015 som et tilbud kun til eleverne fra Limfjordsskolen. FDF oprettede en selvstændig gruppe for de ca 25 elever fra skolen, der valgte at tage imod tilbuddet. Her bliver de præsenteret for spejderlivets glæder og udfordringer og gruppen  mødes hveranden mandag aften.

Den gode historie om tilbuddet i Løgstør spredte sig hurtigt, og snart stødte flere til fra bla. Ranum. Endnu flere vil gerne gå til FDF, men da der ikke er frivillige nok til at kunne tage flere med på holdet, så må de desværre vente.

Den fornemme pris blev overrakt ved en ceremoni, hvor Limfjordsskolens elever deltog sammen med kommunens handicapråd.

STORT TILLYKKE TIL FDF Løgstør!