Åbent hus 8.1002-09-2016 - 10:40

Lørdag d. 8. oktober holder vi igen åbent hus for alle kommende elever og deres forældre!

Så er invitationerne sendt ud til årets åbent hus, som finder sted LØRDAG d. 8. oktober 2016 kl. 13 - 16.

Her inviteres elever og deres forældre fra de skoler vi normalt får elever fra, og vi håber at rigtig mange vil tage imod tilbuddet. Vi sender også invitationer til alle de nordjyske UU vejledere og sagsbehandlere.

Vi håber også, at nuværende elever og forældre vil hjælpe os med at sprede invitationen ud til netop de unge, som kunne få glæde af at komme på Limfjordsskolen. Så kender I nogen fra jeres "gamle skole", som I synes skal komme på besøg, så giv dem et ring og en opfordring!

Sidste år var der også familie og venner til nuværende elever som benyttede sig af muligheden for at se skolen, der kom forbi til åbent hus. Det er I selvfølgelig også meget velkommen til!

Vel mødt d. 8. oktober kl. 13.00